Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Gabriela Prisăcariu şi Dani Oțil au dezvăluit ce nume au ales pentru fiul lor

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți în urmă cu mai bine de o săptămână însă în tot acest timp, până la alegerea numelui, copilul a fost alintat ”cârcel”.

Gabriela Prisăcariu le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare numele ales pentru bebelușul lor, iar acesta este Luca Tiago Oțil. De altfel, în ediția de ieri a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, prezentatorul spunea că se duce să îl ”înmatriculeze” pe cel mic, adică să îl înscrie la Primărie în vederea întocmirii certificatului de naștere.

„Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”,

Nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pt ca am mai scris acu 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pt asta.

Iti las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de ora pana ajungi la postare si sa înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar si panica ce ne-a cuprins… Dar, daca părinții mei, care au muls si vaca, au terminat si facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic ca reușim ceva.

As vrea sa fiu cu tine macar la fel de bun cum au fost ei cu mine. Tu ești fragil acum, dar promit sa te fac puternic si rezistent… Pt ca in scurt timp eu voi fi cel fragil(vârsta mea nu e de ședințe cu părinții ci cu bunicii). Nu voi încerca sa te transform in rezultatul sumei frustrarilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Otil mai bun. Tu vei fi tu. Bine… Cu doua medalii la Olimpiada din 2040…dar tu! Am sters următoarele 3 idei, pt ca orice scriu acum cu un nod in gât si cu o bere in nas… Suna a versuri de manele. Jur.

Hai ca închei. Dar daca fumezi in liceu, vii acasă cu o urâtă belciugata sau nu iei bacul cu medie mare, sa stii ca deja am poze cu tine dezbrăcat si cu urme de caca. Cum se simte Dani Oțil în rolul de tătic. Imaginea cu prezentatorul și băiețelul său a stârnit val de comentarii: „Nu e bine așa, e prea micuț”

P.S. Cand o sa afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… Sa stii ca Mama ta e super-eroul meu preferat”, a scris pe rețelele de socializare Dani Oţil, la naşterea fiului său.

ARTICOLE SIMILARE

5 greșeli de machiaj de evitat când ești blondă

Andreea Damian

N-ai să crezi cum își distrează copiii Horia Brenciu în izolare

Tabu Tabu

Noul tip de relație: throupling. Iar Gwyneth Paltrow, Chris Martin și Dakota Johnson cam asta fac

Andreea Damian

Solista formației Roxette, Marie Fredriksson a murit după o luptă de 17 ani cu cancerul

realitatea

Bolsonaro a câștigat Brazilia cu discurs al urii, bani de la biserici și fake news

Dora Constantinovici

Emmy 2019. Game of Thrones și Fleabag au luat cele mai multe trofee

Andreea Damian

Scrie un comentariu