Home > Fără categorie > Gabriela Vranceanu Firea A NASCUT un baietel. Il va duce la manastire

Gabriela Vranceanu Firea A NASCUT un baietel. Il va duce la manastire

Gabriela Vranceanu Firea a nascut ieri dimineata un baietel, Petru David, prin cezariana, la Maternitatea “Regina Maria” din Capitala. Baietelul are 3,630 kilograme si 52 de centimetri. „Mama si copilul se simt perfect, operatia a decurs fara complicatii, baietelul s-a nascut la termen. În cateva zile vor putea parasi maternitatea”, a declarat dr. Nicolae Poiana, cel care a adus pe lume bebelusul familiei Pandele. Gabriela Vranceanu Firea (39 de ani) mai are un baiat, Tudor, cu fostul ei sot, iar Florin Pandele (51 de ani) mai are doi fii din prima casatorie, Andrei-Ionut si Bogdan.

In ultima luna de sarcina, Gabriela si Florentin au vizitat Manastirea Pissiota, unde stareta Irina le-a binecuvantat fiul. Realizatoarea TV si-a propus atunci sa revina la lacasul sfant dupa ce va naste, în brate cu Petru David. „Abia asteptam sa mergem si cu bebelusul la aceasta manastire superba si plina de încarcatura spirituala, unde sunt mai multe comori. Dintre ele, cea mai importanta e icoana Maicii Domnului cu Pruncul, facatoare de minuni. Aceasta a fost pictata de Eustatiu Stoenescu (1884-1959) cu o tehnica impresionanta: practic, în orice loc din biserica te-ai afla, ochii Maicii Domnului te privesc. Mai mult, maica stareta – cu mare discretie – vorbeste despre lacrimile Maicii lui Dumnezeu. Icoana a plans cate o saptamana, în mai multe randuri. Aici se gaseste si o mica icoana pictata pe lemn de Nicolae Grigorescu”.

„Ma simt bine, l-am vazut de trei ori pe cel mic pana acum, îi sunt recunoscatoare medicului pentru ca m-a sfatuit sa fac rahianestezie. Sunt fericita!”, a declarat Gabriela Vranceanu Firea. „Sunt foarte fericit, copilul e sanatos, e cuminte, nu plange, am avut emotii mari, abia astept sa-i aduc pe amandoi acasa!”, spune Florentin Pandele.

Ca orice copil de vedeta, chiar nascut prin cezariana, Petru David, fiul Gabrielei Vranceanu Firea si a lui Florentin Pandele, a primit nota 10 la nastere.


Loading...

Comenteaza acest articol

Gabriela Vranceanu Firea A NASCUT un baietel. Il va duce la manastire

by   1 min
0