Tabu
Image default
CULTURE

Gabriella Cilmi – Lessons to be learned

Lessons To Be Learned este albumul de debut al cântăreței australiene de doar 16 ani, Gabriella Cilmi. După ce și-a început cariera muzicală într-o trupă rock de cover-uri – un background neobișnuit pentru o adolescentă de vârsta ei – Gabriella ne oferă un album special.
Materialul a fost produs de Xenomania, care s-a ocupat și de albumele unor trupe ca Sugababes sau Girls Aloud. Având în vedere că piesele de pe materialul de debut al Gabriellei Cilmi au fost comparate cu Amy Winehouse sau Led Zeppelin, albumul Lessons To Be Learned nu trebuie ratat.

Conține single-ul Sweet About Me.

Disponibil în magazinele de specialitate la prețul de 49.9 lei, TVA inclus.

Track listing:
1. Save The Lies
2. Sweet About Me
3. Sanctuary
4. Einstein
5. Got No Place To Go
6. Don’t Wanna Go To Bed Now
7. Awkward Game
8. Safer
9. Cigarettes And Lies
10. Terrifying
11. Sit In The Blues
12. Echo Beach

Gabriella Cilmi s-a nascut la 10 octombrie 1991 in Melbourne si locuieste cu parintii si cu fratele ei..

Inca de la o varsta frageda a aratat interes pentru o paleta larga de stiluri muzicale, stiluri asemenatoare artistilor Nina Simone, Led Zeppelin, Janis Joplin, The Sweet, T.Rex si Cat Stevens. In ciuda aptitudinilor naturale si a talentului vocal, i s-a spus ca ii lipseste disciplina necesara pentru a urma o cariera in domeniul muzical..

In 2004, in timp ce cand o piesa Rolling Stones la un fesival din Melbourne, a reusit sa traga atentia lui Michael Parisi, reprezentant al Warner Music. La treisprezece ani, Gabriella a calatorit in SUA si Marea Britanie insotita de Adrian Hannah si i s-au oferit 4 ccontracte majore in SUA. In cele din urma, a semnat cu Island Records UK.

Piesele "Don’t Tell Me" si "Sorry" au facut parte din coloana sonora a filmului australian Hating Alison Ashley.

In decembrie 2007, Gabriella Cilmi si-a facut debutul la UK TV, cantand piesa "Sweet About Me”. Tot in decembrie 2005, piesa "Sanctuary" a facut parte din coloana sonora a filmului St Trinian’s.

Cilmi a cantat de asemenea si pe tema serialului Echo Beach, difuzat la inceputul lui 2008 pe ITV1.

In ianuarie 2008 Cilmi l-a sustinut pe Rufus Wainwright in turul in . In februarie 2008 a sustinut trupa pariziana  in turul lor in Marea Britanie Nouvelle Vague.

Albumul de debut al artistei, Lessons To Be Learned a fost scris si inregistrat cu echipa Xenomania si lansat pe 31 martie 2008, in Marea Britanie.

Single-ul "Sweet About Me" a debutat in UK Singles Chart cu numarul 68 si a urcat apoi pe pozitia 50 in urmatoarea saptamana. Dupa lansarea albumului, single-ul a urcat din noi pe pozitia 20.

Gabriella Cilmi a  cantat piesa "Sweet About Me" la emisiunea matinala australiana Sunrise pe 1 aprilie si apoi la talk show-ul Rove.

Din martie pana in mai 2008 a sustinut trupele Sugababes si Nouvelle Vague in turneul lor in Marea Britanie.

Dupa ce piesa "Sweet About Me" a scazut dropped to number two for several weeks, she reclaimed the number one spot on 19 May 2008 on the Australian ARIA Charts.

Pe 9 iulie 2008, cel de-al doilea single "Save The Lies" a fost lansat exclusiv pe website-ul The Sun. Pe 13 iulie 2008 a fost lansat in Fresh40 chart "Out Of Office Remix”.

 

ARTICOLE SIMILARE

Holograma lui Whitney Houston a început turneul în Europa

Andreea Damian

Breaking News! CHEF Florin Dumitrescu, CHEF Scarlatescu si CHEF Sorin Bontea concediati de Antena 1! IATA MOTIVUL!

„Nu, nu suntem pe Marte, suntem în Indonezia”. Incendiile de pădure au transformat cerul în roșu

Andreea Damian

Urban Christmas Market, la Arcub

Andreea Damian

Informații despre desfășurarea Romanian Music Awards

Nunta lui CONNECT-R / Album FOTO!

Scrie un comentariu