Home > Lifestyle > Gafa Biancai Dragusanu la TV. “Porumbelul” i-a scapat de doua ori

Gafa Biancai Dragusanu la TV. “Porumbelul” i-a scapat de doua ori

Contactata telefonic in timpul unei emisiuni televizate, Bianca Dragusanu a facut o gafa de proportii

Bianca a declarat ca toate rochiile din colectie au fost rosii, deoarece aceasta este culoarea sa preferata.

“Eu am reactionat asa pentru ca eram foarte agitata, n-am facut nici o repetitie. Inainte de o prezentare de genul asta, nimeni nu se comporta civilizat, se intampla si lucruri imprevizibile, se rup fermoare, se descos fustele, unele fete n-au probat rochiile inainte. Ceea ce s-a vazut in spatele culiselor, au fost niste trairi pentru mine, nu credeam ca…” a declarat Bianca.

“Au fost gata rochiile, multe fete mi-au fost aduse atunci. Parerea mea este ca a fost un eveniment reusit, ceea ce s-a intamplat in spatele culiselor a fost agitatia si munca oamenilor”, a declarat ea.

Bianca a folosit de doua ori in exprimare “Spatele culiselor”, sitagma considerata pleonasm in limba romana, jurnalistii prezenti in emisiune au tinut sa o corecteze pe roscata.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Loading...

Comenteaza acest articol

Gafa Biancai Dragusanu la TV. “Porumbelul” i-a scapat de doua ori

by   1 min
0