Tabu
Image default
lifestyle

Gaia BoutiqueClub ii aduce un tribut lui Amy Winehouse

Gaia BoutiqueClub va asteapta joi, 28 iulie, cu incepere de la ora 23:00, cu un tribut dedicat artistei Amy Winehouse, in cadrul unei petreceri deloc intamplator denumite “Rockabilly – A tribute to Amy Winehouse”.

Castigatoare a sase premii Grammy cu cel de-al doilea album din cariera sa, intitulat “Back to Black”, Amy Winehouse a fost un amestec perfect de talent, controversa, zbucium si genialitate, un artist tumultuos care, aidoma lui Kurt Cobain sau Jim Morrison, nu si-a putut tine viata si viciile departe de scena. Deja pe punctul de a deveni o legenda a muzicii, Amy Winehouse este si ramane un reper de stil si un fashion icon. Parul negru supraetajat, eyeliner-ul folosit abundent si devenit trademark, tatuajele multiple si rochiile girly sunt asocieri pe cat de aparent contradictorii, pe atat de intense. Un mariaj perfect de feminin si agresiv, intr-un cuvant, “rockabilly”, stilul in care pin-up-ul si rock-ul se impletesc si se completeaza, acelasi pe care Gaia BoutiqueClub il propune ca tema si dress code in cadrul petrecerii de joi.

Piesa de rezistenta a serii este invitata speciala Tania Alboni, o adevarata tributara a lui Winehouse, inca de pe vremea cand aceasta traia. O inflacarata a artistei, aceasta o impersoneaza inca din luna iulie a anului 2007, respectandu-i intru totul atat metoda muzicala, cat si look-ul. Performance-urile sale denota o fidelitate descumpanitoare vizavi de stilul britanicei, dar si o permanenta dorinta de perfectionare. Astfel, in martie 2010, Tania a fost aleasa una dintre cele 12 cele mai bune staruri lookalike/soundalike ale Marii Britanii pentru a face parte din show-ul TV Superstar Dingdong.

Pe Tania Alboni o veti regasi in premiera joi, 28 iulie, la Gaia BoutiqueClub, pe strada Tarmului 19, intr-o petrecere unica dedicata memoriei recente a unuia dintre cei mai inzestrati artisti ai mileniului: Amy Winehouse.

ARTICOLE SIMILARE

Paloma Faith – Upside Down

realitatea

Scarlett Johansson şi Sean Penn s-au despărţit

realitatea

Unde si de ce e ascuns SERBAN IONESCU?

MADALINA GHENEA – gravida si ceruta de nevasta? GERARD BUTLER a venit azi, de urgenta, in Romania!

Sharon Stone, indecentă la audiția pentru Basic Instinct

realitatea

Uite cum arata Minodora in costum de baie

Scrie un comentariu