Home > Agenda > Gaia BoutiqueClub ii aduce un tribut lui Amy Winehouse

Gaia BoutiqueClub ii aduce un tribut lui Amy Winehouse

Gaia BoutiqueClub va asteapta joi, 28 iulie, cu incepere de la ora 23:00, cu un tribut dedicat artistei Amy Winehouse, in cadrul unei petreceri deloc intamplator denumite “Rockabilly – A tribute to Amy Winehouse”.

Castigatoare a sase premii Grammy cu cel de-al doilea album din cariera sa, intitulat “Back to Black”, Amy Winehouse a fost un amestec perfect de talent, controversa, zbucium si genialitate, un artist tumultuos care, aidoma lui Kurt Cobain sau Jim Morrison, nu si-a putut tine viata si viciile departe de scena. Deja pe punctul de a deveni o legenda a muzicii, Amy Winehouse este si ramane un reper de stil si un fashion icon. Parul negru supraetajat, eyeliner-ul folosit abundent si devenit trademark, tatuajele multiple si rochiile girly sunt asocieri pe cat de aparent contradictorii, pe atat de intense. Un mariaj perfect de feminin si agresiv, intr-un cuvant, “rockabilly”, stilul in care pin-up-ul si rock-ul se impletesc si se completeaza, acelasi pe care Gaia BoutiqueClub il propune ca tema si dress code in cadrul petrecerii de joi.

Piesa de rezistenta a serii este invitata speciala Tania Alboni, o adevarata tributara a lui Winehouse, inca de pe vremea cand aceasta traia. O inflacarata a artistei, aceasta o impersoneaza inca din luna iulie a anului 2007, respectandu-i intru totul atat metoda muzicala, cat si look-ul. Performance-urile sale denota o fidelitate descumpanitoare vizavi de stilul britanicei, dar si o permanenta dorinta de perfectionare. Astfel, in martie 2010, Tania a fost aleasa una dintre cele 12 cele mai bune staruri lookalike/soundalike ale Marii Britanii pentru a face parte din show-ul TV Superstar Dingdong.

Pe Tania Alboni o veti regasi in premiera joi, 28 iulie, la Gaia BoutiqueClub, pe strada Tarmului 19, intr-o petrecere unica dedicata memoriei recente a unuia dintre cei mai inzestrati artisti ai mileniului: Amy Winehouse.

Articole asemanatoare
Muzeul Grammy va prezenta prima expoziție în memoria Amy Winehouse din SUA
amy winehouse
Amy Winehouse, piesă nouă, la aproape 9 ani de la moartea ei
Holograma lui Amy Winehouse va susține concerte dar nu toți fanii cântăreței sunt entuziasmați
staruri
Staruri care ne-au părăsit mult prea devreme

Comenteaza acest articol

Gaia BoutiqueClub ii aduce un tribut lui Amy Winehouse

by realitatea   1 min
0