Home > Fashion > Gaia Vintage Couture

Gaia Vintage Couture

Timp de două zile, Gaia Boutiqueclub a luat înfățișarea unui cochet interior franțuzesc în care vintage-ul autentic și colecțiile vintage inspired ale designerilor și-au împărtășit esteticile diferite.

Pentru vizitator, deliciul a fost posibilitatea de a achiziționa și observa piese rare vintage, articole altfel destul de inaccesibile obișnuitului pasionat de modă din București.

Mai mult, atmosfera creată de Agatha Blanck (decorațiuni și stilism floral) a condus spre un eveniment de neuitat.

La Gaia Vintage Couture, cei care au adus vintage-ul în centrul atenției au fost Vintage Boutique, V4vintage Shop, Evintage și Bunch of Stuff, poziționati chiar la intrare, iar designerii cu colecții vintage inspired și nu numai au fost George Neagu, Lena Criveanu, Kristina Dragomir, Circuit Bored, Zasha, Rozalb de Mura și Zvinca.

Închizându-și porțile cu after-party-uri pe măsură: sâmbătă Nouvelle Vague, iar duminică concert Koop live, Gaia Vintage Couture a adus, în sfârșit, vintage-ul autentic în prim plan.

Articole asemanatoare
Idei vestimentare pentru a fi mai frumoasa si atragatoare in aceasta vara
Celebritati nascute pe 1 aprilie!
Solange Knowles…o nunta atipica!
Pink Martini: Politicienii sunt entertaineri rataţi!

2 Responses

  1. yourvintagewardrobe

    VINTAGEWARDROBE.RO – magazinul tau vintage te asteapta sa il vizitezi!
    Am adunat pentru tine piese unice, originale, cu adevarat vintage si retro – din 1837 si pana in 1989 – intr-o colectie impresionanta, excelent intretinuta, pe care nu-ti ramane decat sa o descoperi nu doar pe blogul pe care il stiai pana acum, ci si pe noul site http://www.vintagewardrobe.ro.

Comenteaza acest articol

Gaia Vintage Couture

by realitatea   1 min
2