Home > Agenda > GAINUSA si DEZBRACATU se muta la Radio 21!

GAINUSA si DEZBRACATU se muta la Radio 21!

GAINUSA si DEZBRACATU se muta la Radio 21! Dupa despartirea de Serban Huidu, fosta echipa a Cronicii Carcotasilor pleaca de la Kiss FM, mutandu-se si cu matinalul. Mihai Găinușă, Codruș Kegheș și întreaga echipă care realiza matinalul de la Kiss FM se mută la Radio 21, post din portofoliul grupului Lagardere.

Mihai Găinușă a confirmat mutarea în exclusivitate pentru www.paginademedia.ro

Mihai Găinușă, pentru Paginademedia.ro:  „Contractul cu Kiss a expirat în luna iunie și am primit mai multe oferte de la posturi de radio. Am optat pentru Radio 21, unde voi realiza matinalul împreună cu echipa cu care am performat la Kiss.”

Unul dintre posturile cu ca Gainusa a discutat a fost Pro FM, dar fostul carcotas a optat pentru Radio 21.

“Toată echipa va veni cu mine la Radio 21″, a mentionat Mihai Gainusa pentru Paginademedia.ro

„Echipa îi mai cuprinde pe Codruț Kegheș, pe Marina Neagu, pe Dan Marcu, care este producător, și pe copywriterul Doru Ivanov. Ivanov face și stand-up comedy pentru Spitalul 9”.

Mihai Găinușă revine la Radio 21 după peste 10 ani. El a mai lucrat acolo în perioada 2000 – 2003, după care s-a mutat împreună cu Șerban Huidu la proaspătul proiect Kiss FM, dezvoltat la vremea aceea de către Cristian Burci.

Când va începe noua emisiune? 

„La începutul lui septembrie”, a răspuns Găinușă. „Pot să mai spun că emisiunea de la Radio 21 va avea același nume ca viitoarea emisiune de pe TV și că toată echipa de la radio va lucra și la emisiunea de televiziune”, a declarat Găinușă pentru paginademedia.ro.

. Mihai Găinușă a anunțat plecarea la Radio 21 și pe contul său de Facebook. „Multumesc in primul rând ascultătorilor. Si colegilor de la Kiss, alături de care am făcut performanță”, a scris Mihai Găinușă pe Facebook

Articole asemanatoare
TRAGEDIE! Un DJ de la Radio 21 s-a sinucis!
Huidu SE LEAPĂDĂ de Gainuşă, Mistreţu` şi Dezbrăcatu`: “Cronica Cârcotaşilor” e IDEEA MEA, ei au fost COOPTAŢI”
GAINUSA – acuze la adresa lui HUIDU / De ce s-a rupt echipa Cronicii Carcotasilor
Nou scandal cu Huidu! GAINUSA si DEZBRACATU pleaca de la Cronica Carcotasilor!

1 Response

  1. Pingback : GAINUSA si DEZBRACATU se muta la Radio 21! | Actualitate

Comenteaza acest articol

GAINUSA si DEZBRACATU se muta la Radio 21!

by   1 min
1