Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Gal Gadot adoră acest ruj roșu. Și are un preț accesibil!

Unii ar putea crede că toate vedetele cheltuiesc o mică avere pe produse cosmetice sau că ar trebui să aibă un make-up artist personal pentru un machiaj demn de numele pe care-l poartă. Ei bine, pentru Gal Gadot eroina din Wonder Woman, este exact opusul.

Rujul perfect pentru Gal Gadot

Rujul pe care îl iubește cel mai mult actrița în vârstă de 35 de ani este Revlon’s Super Lustrous într-o nuanță de roșu intens și nu costă foarte mult – nici măcar 5 dolari, adica circa 20 lei.

Iar actrița este o profesionistă atunci când vine vorba de rujuri.

„Rujul este ceva care rămâne cu familia mea, deoarece bunica mea obișnuia să poarte buze roșii. Mama poartă buze roșii în fiecare zi. Și cred că este doar ceva cu care m-am obișnuit să cresc, văzând femeile din viața mea purtând buze roșii”, a spus Gal Gadot într-un interviu pentru Elle.

Pentru vedetă, este o aventură de familie. Deci, cu siguranță puteți avea încredere în gusturile ei în ceea ce privește rujurile roșii!

Diana însăși, personajul pe care-l interpretează în Wonder Woman, pare a fi un fan al rujului roșu, purtând nuanța ei aprinsă în trailerul WW84. Când nu luptă împotriva ticăloșilor și nu salvează lumea, Gadot crede că personajul ei este un profesionist în aplicarea rujului.

„Diana trăiește de ani și ani și ani și ani, așa că este excelentă”, spune ea râzând.

În ceea ce o privește pe actriță, buzele ei roșii sunt cartea sa de vizită. „Îmi place rujul Super Lustrous de la Revlon în nuanța roșu aprins. Îmi place nuanța, formula, textura. Nu se șterge niciodată de pe buze și este ușor de utilizat.”, mărturisește vedeta.

ARTICOLE SIMILARE

Ce frumoasa e fata lui MADALIN VOICU! Galerie FOTO

realitatea

Secretele de frumuseţe ale androginului Andrej Pejic

Cum arată și cu ce se ocupă acum Ana, fosta soție a lui Alex Velea

Andreea Damian

Costume de baie sexy pentru GRASE senzuale / CALENDAR foto!

realitatea

Andreea Bălan are un nou iubit. Prima apariție în public FOTO

Andreea Damian

Ce să îmbraci de sărbători?

Andreea Damian

Scrie un comentariu