Tabu
Image default
CULTURE

Gala Fotbalului Romanesc in cadrul Bucharest Fashion Week 2014

Bucharest Fashion Week 2014 a transformat Bucurestiul in capitala modei europene! Spectacolul elegantei si culorilor continua si in aceasta seara cu prezentari de moda, dar si cu evenimente speciale precum, Gala Fotbalului Romanesc, Romanian Fashion Awards, Miss Romania si Top Model Romania 2014.

Incepand cu aceasta seara, atmosfera se va incinge la Bucharest Fashion Week 2014, iar asta pentru ca spectacolele designerilor Laurentiu Dobre, Geanina Olaru si Harmont & Blaine (Italia) vor fi completate de doua evenmente ce fac parte din traditia festivalului: Miss Romania si Gala Fotbalului Romanesc. Astfel, cea mai frumoasa femeie din Romania va fi aleasa dupa ce participantele vor trece prin trei probe care le va scoate eleganta in evidenta. De asemenea, cei mai talentati jucatori ai cluburilor de fotbal din Romania, dar si specialistii de pe bancile tehnice ale acestora vor fi premiati pentru activitatile lor sportive.

Gala Fotbalului Romanesc si Miss Romania 2014 completeaza lista surprizelor cu care Bucharest Fashion Week 2014 si-a uimit publicul anul acesta. Iar asta pentru ca miercuri, 3 decembrie, cantaretul de origine australiana Faydee si-a facut debutul in industria mondiala a modei, prezentand pe scena festivalului din Romania prima sa colectie de haine. In acelasi timp, brandul international Guess a suprins si el cu o prezentare extraordinara a noii sale colectii de ceasuri. Intreg evenimentul s-a desfasurat in prezenta unor invitati speciali: presedintele European Fashion Council, Nadya Valeva si secretarul general al acestui for, George Stoenchev, membri ai delegatiei Camerei Nationale de Moda din Elvetia.

Bucharest Fashion Week 2014 va continua pana sambata, 6 decembrie. Ultimele zile a festivalului vor include traditionalele concursuri Miss Romania si Top Model Romania dar si  Gala Fotbalului Romanesc si Romanian Fashion Awards. Mai multe informatii despre desfasurarea Bucharest Fashion Week 2014 puteti gasi pe www.bfashionweek.com.

ARTICOLE SIMILARE

Ea il tine treaz pe Connect-R / FOTO cu iubita lui SEXY!

Sărbătoritul zilei de 16 mai

realitatea

Filme romanesti la cinema STUDIO

realitatea

Victorie pentru pădurile tropicale: un trib amazonian blochează planurile companiilor petroliere

Andreea Damian

De ce, Helen Fielding? De ce?

Zidul „puternic” al lui Trump de la granița SUA cu Mexic a fost distrus de vânt

Andreea Damian

1 comentariu

Gala Fotbalului Romanesc in cadrul Bucharest Fashion Week 2014 | Femininne 5 December 2014 at 15:08

[…] <img width="150" height="150" src="http://www.tabu.ro/wp-content/uploads/2014/12/Bucharest-Fashion-Week-ziua-4-2-150×150.jpg&quot; alt="Bucharest Fashion Week ziua Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu