Tabu
Image default
CULTURE Slider

Gala premiilor Grammy, oficial amânată!

Gala premiilor Grammy a fost amânată din cauza îngrijorărilor privind evoluţia pandemiei de Covid-19, a confirmat un purtător de cuvânt al Academiei pentru Variety. Nu a fost anunţată încă o nouă dată.

Cea de-a 64-a gală a premiilor Grammy urma să aibă loc pe 31 ianuarie, la Los Angeles, în format fizic.

Muzicianul Jon Batiste, recompensat cu Oscar pentru muzica originală din filmul „Soul”, a primit cele mai multe nominalizări pentru gala de anul acesta a premiilor Grammy, fiind urmat de Justin Bieber, Doja Cat şi H.E.R.

Batiste, în prezent liderul trupei emisiunii „The Late Show With Stephen Colbert”, a primit 11 selecţii, în timp ce Justin Bieber, Doja Cat şi H.E.R., au primit câte opt, iar Billie Eilish şi Olivia Rodrigo, câte şapte.

Jay-Z a devenit cel mai nominalizat artist din istoria premiilor Grammy, odată cu trei primite pentru ediţia de anul viitor. El are în prezent 83 de selecţii. Anterior, se afla la egalitate cu producătorul şi compozitorul Quincy Jones.

Nominalizările au fost anunţate în direct, online, de Harvey Mason Jr., CEO-ul Recording Academy, şi mai mulţi artişti invitaţi, între care BTS şi Billie Eilish.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie – Cristiana Apostol

realitatea

Eric Carle și “Omida mâncăcioasă”

realitatea

Divorț la final pentru Mihaela Rădulescu

realitatea

10 cărți superbe pe care orice femeie ar trebui să le citească

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

5 sfaturi de modă pentru a te îmbrăca atunci când este cald

Andreea Damian

Scrie un comentariu