Home > Agenda > Galceava pictorului cu lumea – Ioan Dreptu

Galceava pictorului cu lumea – Ioan Dreptu

galceava-pictorului-cu-lumea

Sambata, 16 mai 2015, de la ora 17.00, in Sala Tancred Banateanu din incinta Muzeului National al Taranului Roman, puteti asista la vernisajul expozitiei pictorului Ioan Dreptu, GALCEAVA PICTORULUI CU LUMEA.

Expozitia care se va deschide la Muzeul National al Taranului Roman este a doua expozitie din Romania a pictorului Ioan Dreptu, urmare necesara a celei de o zi, in 2009, de la UNAgaleria.

Sub titlul “Galceava pictorului cu lumea”, aceasta expozitie prezinta creatia unui artist care nu a expus in tara. A avut expozitii in Germania, Franta si Statele Unite ale Americii, unde s-a bucurat de cronici entuziaste. Aceasta expozitie este deschisa pentru a face cunoscut publicului cel mai important segment din creatia lui Ioan Dreptu, un pictor care, desi a trait sub auspiciile unei autoizolari impuse, a continuat sa redea in culoare acide opinii politice, dar si bucuriile inerente ale existentei.

Expozitia va putea fi vizitata la Sala Tancred Banateanu, pana in ziua de 14 iunie 2015, de marti pana duminica, intre orele 10.00 si 18.00.


Articole asemanatoare
Hand Cut Collage T-shirt Collection, mesaje prin arta
Arta isi face casa la Bucuresti: Noaptea Alba a Galeriilor
O noua dimensiune in arta contemporana – Handcut Collage
Ce au in comun prostitutia si arta?

Loading...

Comenteaza acest articol

Galceava pictorului cu lumea – Ioan Dreptu

by Madalina Antal   1 min
0