Home > Agenda > Galceava pictorului cu lumea – Ioan Dreptu

Galceava pictorului cu lumea – Ioan Dreptu

galceava-pictorului-cu-lumea

Sambata, 16 mai 2015, de la ora 17.00, in Sala Tancred Banateanu din incinta Muzeului National al Taranului Roman, puteti asista la vernisajul expozitiei pictorului Ioan Dreptu, GALCEAVA PICTORULUI CU LUMEA.

Expozitia care se va deschide la Muzeul National al Taranului Roman este a doua expozitie din Romania a pictorului Ioan Dreptu, urmare necesara a celei de o zi, in 2009, de la UNAgaleria.

Sub titlul “Galceava pictorului cu lumea”, aceasta expozitie prezinta creatia unui artist care nu a expus in tara. A avut expozitii in Germania, Franta si Statele Unite ale Americii, unde s-a bucurat de cronici entuziaste. Aceasta expozitie este deschisa pentru a face cunoscut publicului cel mai important segment din creatia lui Ioan Dreptu, un pictor care, desi a trait sub auspiciile unei autoizolari impuse, a continuat sa redea in culoare acide opinii politice, dar si bucuriile inerente ale existentei.

Expozitia va putea fi vizitata la Sala Tancred Banateanu, pana in ziua de 14 iunie 2015, de marti pana duminica, intre orele 10.00 si 18.00.

Articole asemanatoare
Britney Spears va avea prima expoziție de artă – Sometimes You Just Gotta Play!!!!!!
Muzeul Grammy va prezenta prima expoziție în memoria Amy Winehouse din SUA
pictură
Cea mai veche pictură care spune o poveste are 44.000 de ani și a fost descoperită în Indonezia
Primul muzeu al vaginului din lume s-a deschis la Londra

Comenteaza acest articol

Galceava pictorului cu lumea – Ioan Dreptu

by realitatea   1 min
0