Home > Agenda > Galceava pictorului cu lumea – Ioan Dreptu

Galceava pictorului cu lumea – Ioan Dreptu

galceava-pictorului-cu-lumea

Sambata, 16 mai 2015, de la ora 17.00, in Sala Tancred Banateanu din incinta Muzeului National al Taranului Roman, puteti asista la vernisajul expozitiei pictorului Ioan Dreptu, GALCEAVA PICTORULUI CU LUMEA.

Expozitia care se va deschide la Muzeul National al Taranului Roman este a doua expozitie din Romania a pictorului Ioan Dreptu, urmare necesara a celei de o zi, in 2009, de la UNAgaleria.

Sub titlul “Galceava pictorului cu lumea”, aceasta expozitie prezinta creatia unui artist care nu a expus in tara. A avut expozitii in Germania, Franta si Statele Unite ale Americii, unde s-a bucurat de cronici entuziaste. Aceasta expozitie este deschisa pentru a face cunoscut publicului cel mai important segment din creatia lui Ioan Dreptu, un pictor care, desi a trait sub auspiciile unei autoizolari impuse, a continuat sa redea in culoare acide opinii politice, dar si bucuriile inerente ale existentei.

Expozitia va putea fi vizitata la Sala Tancred Banateanu, pana in ziua de 14 iunie 2015, de marti pana duminica, intre orele 10.00 si 18.00.

Articole asemanatoare
Lituania la Bienala de la Veneția – artă despre nepăsarea omului în fața sfârșitului lumii
Regizorul Wes Anderson a fost curator la o expoziție de obiecte ciudate în Viena
Un portret realizat de un program de Inteligență Artificială (IA) s-a vândut cu 432.000 de dolari
Aportul lui Charles Dickens asupra medicinei prezentat într-o expoziție

Comenteaza acest articol

Galceava pictorului cu lumea – Ioan Dreptu

by realitatea   1 min
0