Tabu
FASHION LIFESTYLE What's hot

Galerie foto cu ANCA ROVENTA, care a murit ciudat / SOC: Cu cine urma sa se marite!

UPDATE: Detaliu socant de la autopsie! Potrivit unei prietene,  rezultatelor autopsiei a indicat că în stomacul fotomodelului Anca Rovenţa nu ar fi existat niciun strop de mâncare.

 “Nu mânca nimic timp de 24 de ore. Ţinea o dietă drastică pentru că avea impresia că se îngrăşase câteva kilograme, însă în realitate era foarte slabă. Nu avea mai mult de 47 de kilograme”, spune una din prietenele manechinului,

….Anca Rovenţa a a urcat pe cele mai importante podiumuri de modă din lume. Ea locuia la Milano, dar se întorsese în România pentru a petrece Sărbătorile de iarnă.

“Azi mi s-a reamintit cât de fragilă este viaţa. Azi suntem aici, mâine poate nu. Un accident stupid….şi gata. Anca Rovenţa pot fi eu, tu, oricare şi oricine. Un om frumos, blând şi vesel, cu toată viaţa înainte…a plecat. E trist…E dureros…E revoltător! Nu ştiu cât sens mai fac semnele de întrebare când tot ce simt sunt semne de exclamare! M-aş opri un pic din alergătura continuă după caii verzi pe pereţi ai societăţii şi aş zăbovi un pic să mă bucur de tot ce-i în jurul meu. Că e frumos”, a scris Laura Belecciu, prezentatoare TV, pe Facebook.

Prietenii sunt în stare de şoc. Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu Anca Rovenţa. Se bănuieşte că este vorba de un infarct, mai ales că top modelul nu dădea semne că ar suferi de o depresie.

Modelul Anca Rovenţa a murit recent, iar cauzele decesului sunt încă necunoscute. Anca locuia la Milano şi a urcat pe cele mai celebre podiumuri din lume. Tânăra se întorsese de ceva vreme în România, dar nu mai dăduse niciun semn de câteva zile. Ea a fost găsită moartă în apartamentul său.

Mama Ancăi Rovenţa a dezvăluit, pentru SpyNews.ro, adevărul despre decesul fiicei sale.

“Anca abia iesise din baie. Avea parul ud. S-a imbracat sumar si s-a apropiat  de pat, unde avea telefonul. A realizat ca se descarcase bateria si a vrut sa il  puna la incarcat. Langa pat avea un prelungitor, iar cand s-a aplecat dupa  cablul incarcatorului, i s-a scurs apa din par direct in priza prelungitorului  si s-a curentat. A murit electrocutata. Acesta este adevarul!”, a sustinut mama  Ancai Roventa.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/

Socul este ca ANCA urma sa se marite cu Giovani Becali! “Anca era de multa vreme favorita lui Giovani Becali, era in cercul lui de prieteni si nu se dezlipea niciodata de fostul impresar. De cand nevasta lui ii intentase divort, Roventa aparea la bratul lui Becali si toata lumea vorbea despre ei, mai ales ca si situatia materiala a domnisoarei se schimbase peste noapte, avea bani multi, calatorea in strainatate, se imbraca numai in haine scumpe si mergea cu masini de fite. De la arestarea lui Giovani insa, nu isi mai gasea busola. Dezamagita ca afaceristul urma sa stea la inchisoare ani buni, ea a cazut intr-o depresie. Ii era greu sa accepte situatia si probabil sa se intoarca la viata de dinainte de Becali”, au spus persoane din anturajul modelului pentru www.WOWbiz.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Iubire platonică

Insula Iubirii, o emisiune despre burghezia mijlocie spre mare cu dosare penale și papagali

Dora Constantinovici

Elizabeth Hurley își pune fiul de 15 ani s-o fotografieze în bikini

Andreea Damian

V-ati fi imaginat: BUCURESTIUL in 1856, 11 fotografii incredibile!

realitatea

Hairstyle How To: Kate Beckinsale la Globurile de Aur

O farsă irezistibilă

2 comentarii

Galerie foto cu ANCA ROVENTA, care a murit ciudat / SOC: Cu cine urma sa se marite! | Femininne 19 December 2014 at 10:38

[…] “Anca abia iesise din baie. Avea parul ud. S-a imbracat sumar si s-a apropiat de pat, unde avea telefonul. A realizat ca se descarcase bateria si a vrut sa il puna la incarcat. Langa pat avea un prelungitor, iar cand s-a aplecat dupa cablul incarcatorului, i s-a scurs apa din par direct in priza prelungitorului si s-a curentat. Citeste mai departe […]

Răspunde
Jean Schuster 22 December 2014 at 19:25

Si eu am fost virgin, dar nu mai sunt!

Răspunde

Scrie un comentariu