Home > Agenda > stiri > Galerie FOTO cu Mica de la Abracadabra. Vezi cum au reactionat fostii ei colegi

Galerie FOTO cu Mica de la Abracadabra. Vezi cum au reactionat fostii ei colegi

Mica de la la «Abracadabra», este internată în stare gravă, având ciroză în stadiu avansat.

La aflarea veştii că Mica (pe numele real Michaela Niculescu), fetiţa cu care a colaborat pentru celebra producţie “Abracadabra”, se află acum pe patul de spital, Marian Râlea a fugit într-un suflet să o viziteze la Fundeni, unde este internată. “Am aflat azi dimineaţă. Nu ştiam nimic despre starea ei. Ne-am mai întâlnit, dar nu anul ăsta, şi era o fire tonică. Sper să se mai poată face ceva pentru ea”, a afirmat el aseară, cu tristeţe în glas, la Acasă TV.

Medicul Irinel Popescu, specialist în hepatologie la spitalul Fundeni, unde se află internată Michaela Niculescu (31 de ani) a recunoscut pentru Libertatea că vedeta suferă de o boală care i-a slăbit foarte mult organismul: “Pacienta are ciroză în stare avansată şi nu se mai pune problema unui transplant”, de declarat pentru Libertatea.ro.

Starea de sănătate a Michaelei este foarte delicată, însă medicii vestitului spital şi-au unit forţele pentru a o trata. Mica este o fire bătăioasă şi speră ca în curând să se facă bine pentru a se întoarce la catedră. A studiat la Oxford şi la Viena, a lucrat ca redactor şi producător TV, iar mai apoi ca lector universitar. În timpul liber, simpatica blondă cânta prin cluburi.

Articole asemanatoare
Mamele celebre și fiicele lor care le seamănă izbitor
dieta mediteraneana
Dieta mediteraneană ar putea fi remediul împotriva cirozei
Societatea consideră naşterea naturală o ruşine – Instagram interzice pozele din timpul travaliului
Katherine Heigl şi-a revenit după sarcină şi a postat pozele pe Instagram

Comenteaza acest articol

Galerie FOTO cu Mica de la Abracadabra. Vezi cum au reactionat fostii ei colegi

by   1 min
0