Tabu
SliderWhat's hot

GALERIE FOTO. Cum se îmbracă Simona Halep după ce a semnat contractul cu noul sponsor

Simona Halep, noul număr 1 mondial al tenisului feminin, a rupt înțelegerea cu Adidas la finele anului trecut și a semnat cu Nike. Noul acord valorează 2 milioane de euro.

Simona Halep a debutat săptămâna trecută în echipamentul Nike, la turneul de la Doha, iar hainele noului sponsor i-au purtat noroc. Halep a învins-o pe Makarova cu 6-3, 6-0, mulţi fani i-au apreciat atât jocul, cât şi vestimentaţia, dar au existat şi cârcotaşi care au luat-o peste picior pe constănţeancă.

Nike nu a creat haine personalizate pentru Simona Halep, tenismenele care beneficiază de linii speciale de echipament din partea colosului american fiind doar Maria Şarapova şi Serena Williams. A doua jucătoare a lumii a îmbrăcat un echipament comun, de culoare roz somon, cu care se afişează foarte multe sportive din circuitul WTA, iar Halep nu a scăpat de glumele haterilor.

Accidentată momentan, tatăl Simonei, Stere Halep, dă asigurări că jucătoarea noastră îşi va reveni cât de repede.

În acest moment, prezenţa Simonei la următorul turneu important nu a fost confirmată: “Participarea la Indian Wells? Nu ştiu. Rămâne de văzut. Cert este că sănătatea este cea mai importantă şi trebuie să se refacă complet înainte de a reveni în competiţii”, a spus Stere Halep.

Sursa foto: Instagram

ARTICOLE SIMILARE

Protest de Black Friday: activiștii francezi au blocat depozitul Amazon

Dora Constantinovici

Fernando Carrillo din “Rosalinda” si-a surprins fanii din întreaga lume cu look ul lui la 50 de ani

Tabu Tabu

Cum sunt alinate durerile la un cabinet de kinetoterapie

realitatea

Un pic de Ardeal in mijlocul Bucurestiului

Exercițiile fizice pe stomacul gol ard mai multă grăsime

Andreea Damian

Andreea Raicu dă sfaturi pentru silueta perfectă

Scrie un comentariu