Home > Slider > GALERIE FOTO. Cum se îmbracă Simona Halep după ce a semnat contractul cu noul sponsor

GALERIE FOTO. Cum se îmbracă Simona Halep după ce a semnat contractul cu noul sponsor

Simona Halep, noul număr 1 mondial al tenisului feminin, a rupt înțelegerea cu Adidas la finele anului trecut și a semnat cu Nike. Noul acord valorează 2 milioane de euro.

Simona Halep a debutat săptămâna trecută în echipamentul Nike, la turneul de la Doha, iar hainele noului sponsor i-au purtat noroc. Halep a învins-o pe Makarova cu 6-3, 6-0, mulţi fani i-au apreciat atât jocul, cât şi vestimentaţia, dar au existat şi cârcotaşi care au luat-o peste picior pe constănţeancă.

Nike nu a creat haine personalizate pentru Simona Halep, tenismenele care beneficiază de linii speciale de echipament din partea colosului american fiind doar Maria Şarapova şi Serena Williams. A doua jucătoare a lumii a îmbrăcat un echipament comun, de culoare roz somon, cu care se afişează foarte multe sportive din circuitul WTA, iar Halep nu a scăpat de glumele haterilor.

Accidentată momentan, tatăl Simonei, Stere Halep, dă asigurări că jucătoarea noastră îşi va reveni cât de repede.

În acest moment, prezenţa Simonei la următorul turneu important nu a fost confirmată: “Participarea la Indian Wells? Nu ştiu. Rămâne de văzut. Cert este că sănătatea este cea mai importantă şi trebuie să se refacă complet înainte de a reveni în competiţii”, a spus Stere Halep.

Sursa foto: Instagram

Articole asemanatoare
simona halep
Simona Halep, vacanță la munte cu iubitul
Simona Halep
Cum se pregătește Simona Halep pentru a reveni în circuit
Nike
Nike a lansat costumele de baie musulmane
nike
Nike va produce încălţăminte pentru „eroii de fiecare zi”

Comenteaza acest articol

GALERIE FOTO. Cum se îmbracă Simona Halep după ce a semnat contractul cu noul sponsor

by Andreea Damian   1 min
0