Tabu
CULTURESlider

Game of Thrones: reacţia de milioane a HBO în cazul paharului de cafea

Un moment din cel mai recent episod din Game of Thrones, difuzat duminică de HBO (episodul 4 din sezonul 8), a devenit viral. Într-una dintre scene apare un pahar de cafea „to go” pe masă, chiar în fața lui Daenerys Targaryen care se uită la Jon Snow.

HBO a avut o reacţie pe măsură la isteria iscată după ce fanii au observat la minutul 17.40 paharul de cafea Starbucks, uitat din greșeală sau premeditat, pe masă. Într-un comunicat dat luni seară, reprezentanții HBO au spus: „Latte-ul care apare în episod a fost o greşeală. Daenerys comandase un ceai din ierburi”.

Într-un e-mail transmis Variety, directorul artistic al Game of Thrones, Hauke Richter, a spus că nu este neobişnuit ca obiecte diverse să ajungă să fie plasate eronat pe platoul de filmare, să treacă neobservate şi să sfârşească în produsul final. „Lucruri pot fi uitat pe platou. Eroarea cu paharul de cafea a fost atât de exagerată pentru că nu s-a mai întâmplat în cazul «Thrones» până acum”, a scris el.

Se pare că vinovata – într-o oarecare măsură – este Sansa Stark (Sophie Turner), pentru că i-a adus Emiliei Clarke paharul cu ceai în timpul filmărilor.

Potrivit lui Bernie Caulfield, producător executiv al show-ului, paharul a fost o simplă gafă. „Ne pare rău!” a declarat Caulfield într-un interviu pentru WNYC pe care l-a acordat luni, după care a adăugat pe un ton glumeț: „Westeros a fost de fapt primul loc unde s-a consumat Starbucks.”

Și Starbucks a avut o reacție pe măsură.

ARTICOLE SIMILARE

Trend alert: blazerul de inspirație androgină, cu croială overzise

Andreea Damian

Șuie Paparude, Timpuri Noi și Iedera, primele trupe anunțate la OLD BLACKS Rock & More Festival!

Andreea Damian

Gheorghe Turda face dezvăluiri: cum arată un azil de bătrâni din străinătate în comparație cu unul din România

Andreea Damian

Dependenta secolului XXI si ce putem face in privinta ei

realitatea

Melodia care te calmează înainte de o operație la fel de mult precum un medicament

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu