Home > Fashion > Garderoba Bollywoodiană a lui Justin Trudeau îi amuză pe indieni

Garderoba Bollywoodiană a lui Justin Trudeau îi amuză pe indieni

Premierul canadian – Justin Trudeau vânează orice ocazie ca să se îmbrace în haine tradiţionale indiene, potrivit BBC.

BBC a realizat un colaj de poze şi comentarii apărute pe Twitter despre garderoba Bollywoodiană a premierului canadian, Justin Trudeau. Hainele tradiţionale purtate de acesta par să nu se mai termine fiind de o varietate şi strălucire demne de filmele indiene. A început să le poarte cu ocazia unor sărbători oficiale dar dintr-un motiv care pare să scape tuturor le-a accesorizat din ce în ce mai mult ajungând să fie omul bling-bling al Indiei în ultimele zile.

Trudeau a ajuns în India în data de 17 februarie şi de atunci practic participă alături de familia sa la un maraton de poze realizate în diverse părţi ale ţării, toate parcă special făcute să arate garderoba tradiţional-indiană super elaborată a familiei sale.

Până acum familia premierului canadian a apărut în trei astfel de poze iar presa indiană a început comentariile. Dacă în prima poză apare doar familia Trudeau, în cea de-a doua poză apar alături de ministrul Amarinder Singh care pare îmbrăcat extrem de modest prin comparaţie. Apoi, familia Trudeau s-a pozat înconjurată de vedetele de film Boolywoodian iar actorii au ales să apară în costume simple, negre. În acest moment reţelele de socializare au izbucnit iar ziarele indiene au trecut de la comentarii de genul „ îmbrăcăminte festivă” la “îmbrăcăminte prea strălucitoare până şi pentru un indian de la Bollywood“.

 

Deocamdată acuzaţiile cum că şi-ar face concediul împreună cu familia pe cheltuiala canadienilor şi din bani publici au trecut pe locul doi şi toată lumea este atentă la ce va mai scoate Justin Trudeau din dulap în următoarele zile


Comenteaza acest articol

Garderoba Bollywoodiană a lui Justin Trudeau îi amuză pe indieni

by Dora Constantinovici   1 min
0