Tabu
Image default
FASHIONSlider

Garderoba de bază a femeilor trecute de 50 de ani

O doamnă în vârstă trebuie să fie elegantă, stilată, plină de feminitate. Garderoba de bază la această vârstă ar trebui să cuprindă haine care se combină ușor între ele sau pot fi completate cu câteva accesorii alese cu gust.

Deși chiar și după 50 de ani ne dorim să arătăm bine și să fim stilate, totuși trebuie să nu uităm că starea pielii sugerează ascunderea unor părți ale corpului.

Garderoba de bază depinde mult de ocupația femeii. Implicarea în mediul de afaceri presupune un stil clasic destul de strict. În alte cazuri garderoba poate fi mai liberă.

  1. Blugi

Atât în sezonul cald, cât și în sezonul rece ar trebui să aveți câte două perechi de blugi. O pereche închisă la culoare, alta mai deschisă.

  1. Tricouri

Ar trebui să aveți și cel puțin 2 tricouri, la fel unul deschis și altul închis. E important ca ele să fie monotone sau cu un imprimeu modest.

  1. Bluze

Faceți loc pentru 2 sau 3 bluze de nuanțe deschise și închise. În funcție de siluetă optați pentru bluze mai libere sau mai strânse pe corp. Evitați culorile alb și negru pentru bluze chiar dacă sunteți profesoară, acordați preferință culorilor pastelate.

Sharon Stone (63 de ani)
  1. Rochie

Lungimea optimă e cu o palmă mai jos de genunchi. Rochia e potrivită în orice situație: serviciu, sărbătoare, picnic. Alegeți culori șterse: gri, albastru, negru, combinând rochia cu haine de nuanțe deschise.

  1. Fuste

În garderoba de bază ar trebui să aveți la dispoziție cel puțin 2 fuste de nuanță închisă. Una de tip clasic, pentru festivități și alte ocazii mai speciale, iar alta de un design mai divers, pe care să o puteți purta la ocazii lipsite de oficialități.

  1. Pulover

Căutați un pulover călduros cu guler ridicat, de o factură semiliberă. Gama de culori nu este limitată, dar ar fi de dorit să optați pentru culori calme.

  1. Cămăși

Asigurați-vă că aveți în garderoba de bază 3-4 cămăși pe care să le puteți asorta cu pantalonii și fustele pe care le aveți.

  1. Cardigan

Cardiganul este de neînlocuit în zilele răcoroase de primăvară și toamnă.

ARTICOLE SIMILARE

Prințul George împlinește 5 ani. Petrecerea organizată pentru el costă o avere

Andreea Damian

Met Gala 2020. Tema de anul acesta va aduce pe covorul roșu cele mai grandioase și abstracte ținute

Andreea Damian

Când revine Adela Popescu la „Vorbește lumea”. Ce spune despre înlocuitoarea sa

Andreea Damian

Lori Collin la V for Vintage

realitatea

A quiet place – un film de groază (mai ales) despre comportamentul reproductiv

Dora Constantinovici

Mariacarla, Anja si Magdalena in campania Lanvin

realitatea

Scrie un comentariu