Tabu
LIFESTYLESlider

A găsit scrisoarea primită de la Meghan Markle. Conținutul ei confirmă suspiciunile tuturor

Oameni din toată lumea au privit emoționați nunta prințului Harry cu fosta actriță americană Meghan Markle. Ceremonia a fost desprinsă din poveștile cu zâne. Dar pe Michelle Fanara, acest eveniment atât de încărcat de emoție a făcut-o să se gândească la perioada neagră din liceu, când a fost supusă hărțuirii și comentariilor acide.

Femeia era doar o adolescentă când i-a murit mătușa. Aceasta a trecut cu greu peste pierderea suferită, a început să-și piardă interesul pentru școală și nimeni nu a observat că devine din ce în ce mai deprimată. Nimeni, cu excepția tinerei Meghan Markle, astăzi Ducesă de Sussex.

Cu aproape două decenii în urmă, o scrisoare emoționantă scrisă de Meghan Markle a ajutat-o să-şi înfrângă timiditatea şi să capete mai multă încredere în propria persoană. „Dragă Michelle, eşti atât de puternică şi de minunată – curajul tău în perioade grele este la fel de admirabil precum optimismul tău şi firea ta prietenoasă. Sunt atât de norocoasă că faci parte din clasa mea şi că pot să te conduc în această aventură. Nu te opri niciodată din a împărtăşi spiritul tău frumos şi să nu uiţi niciodată cât de specială eşti. Sunt aici dacă vei avea vreodată nevoie de mine. Te iubesc, Meghan“, se arată în scrisoarea trimisă de Meghan Markle colegei sale.

Michelle Fanara a uitat cu desăvârșire de această scrisoare. Când nunta regală a fost difuzată la televizor, aceasta a început să răscolească prin amintirile din școală și atunci a descoperit ce cuvinte a așternut Meghan Markle pe hârtie.

Scrisoarea a fost scrisă în jurul anului 1993, când Meghan avea 12 ani. Meghan Markle a dat dovadă de altruism, deși colega ei nu era una dintre cele mai bune prietene ale sale. „Meghan a făcut întotdeauna un pas mai departe, nu doar distribuia alimente, de exemplu, ci era interesată şi de numele şi poveştile oamenilor pe care îi ajuta”, a mărturisit un profesor de-al Ducesei.

Gestul lui Meghan Markle arată profunzimea inimii ei. „Compasiunea ei vine de la conectarea cu oamenii…Cred că este important să ştim că pune suflet în tot ceea ce face. Faptul că Meghan este interesată de diverse cauze umanitare nu este un secret pentru nimeni“, a adăugat o altă fostă profesoară a lui Meghan Markle.

ARTICOLE SIMILARE

Sotia actorului din “Eu cand vreau sa fluier…” la cersit in Spania cu fetita

Eugenia Șerban, schimbare uimitoare de look, după ce a învins cancerul

Andreea Damian

Snapchat a pierdut 800 mil. $ din cauza Rihannei. Ce a enervat-o pe artistă

Andreea Damian

Terry Crews: Bărbații nu văd femeile ca pe niște ființe în totalitate umane

realitatea

Ciocolata ne scapă de oboseala cronică

realitatea

Mandarinele îți detoxifiază organismul

Scrie un comentariu