Home > Sex-Relatii > Gasiți-vă partner cu ajutorul ADN-ului!

Gasiți-vă partner cu ajutorul ADN-ului!

Dacă v-ați plictisit să vă tot căutați jumătatea și să dați doar peste indivizi sau individe cu care să nu aveți nimic în comun, s-a găsit o soluție și pentru voi. Gata cu relațiile eșuate, cu despărțirile pline de lacrimi sau partenerii care nu vă provoacă decât durere! Azi știința este mai benefică decât oricând pentru viața de cuplu.

De-acum putem să vă găsiți parteneri prin SIMPLA potrivire nu de caracter, ci de ADN! Site-ul scientificmatch.com, un fel de agenție matrimonială științifică, oferă acum posibilitatea persoanelor singure să-și găsească cea mai potrivită pereche în funcție de necesitățile fiecăruia.

Astfel, dacă vă doriți un copil, site-ul cu pricina vă poate găsi cel mai potrivit partener, cu genele cele mai variate, dar diferite de ale voastre astfel încât copilul să aibe cât mai multe influențe și astfel un sistem imunitar cât mai solid.

Dacă în momentul ăsta copiii nu sunt exact lucrul la care vă stă mintea, iar o smotoceală printre așternuturi ar fi mult mai potrivită pentru voi… și asta se rezolvă! Informațiile conținute de ADN pot arăta cât de potriviți din punct de vedere sexual sunt doi oameni.

În urma unei cercetări bazate pe mirositul de către femei al tricourilor transpirate ale unor bărbați s-a ajuns la concluzia că femeile sunt atrase de bărbații care au un sistem inumitar diferit de al lor. Deci e simplu, se ia sistemele imunitare, se compară și dacă sunt diferite sexul va fi minunat!

Cercetătorii care se ocupă de problemă spun că, totuși, potrivirea de ADN nu înseamnă o frumoasă poveste de dragoste, ci doar o probabilitate crescută de potrivire între doi oameni. Ce ar mai trebui să adăugăm este faptul că, dacă nu se potrivește caracterul sigur se potrivește buzunarul! Pentru că a fi membru pe scientificmatch.com trebuie să plătești o taxă de aproximativ 1500 de euro.

Articole asemanatoare
prezervative
Ce trebuie să faci ca să ai o viață sexuală mai ecologică?
ianopauza
Șapte moduri prin care ianopauza îți schimbă viața sexuală
Rețeta lui Gwyneth Paltrow pentru o viață sexuală satisfăcătoare
Jane Fonda
Jane Fonda deține secretul unei vieți sexuale perfecte

Comenteaza acest articol

Gasiți-vă partner cu ajutorul ADN-ului!

by realitatea   1 min
0