Home > Lifestyle > Stiri > Gay Bomb

Gay Bomb

Teorii Åži teorii

Dacă mă gândesc la război, primul nume care îmi vine în minte este Hitler. Åžtim cu toții despre dorințele Fuhrer-ului de a curăța lumea de evrei, homosexuali și alte „murdării“ ale societății. În 1943 psihiatrul Henry Murray face un portret psihologic al liderului hitlerist și descoperă că acesta avea tendințe homosexuale reprimate.

 

Psihiatrul descoperă, de asemenea, că Hitler a pus la cale crimele comise ca urmare a disprețului pe care-l resimțea față de sine. Anumite zvonuri susțin că el însuși ar fi fost evreu. Dar indiferent ce teorii despre Hitler mai apar și mai dispar, concluzia evidentă este că dacă oamenii nu se acceptă așa cum sunt, pot provoca tragedii.

Imediat după cel de-al Doilea Război Mondial, în Germania a fost lansată o bombă gay: foarte multe femei au născut copii cu orientare homosexuală. Căutând o explicație,  oamenii de știință nemți au hotărât să facă un experiment pe șoricuțe însărcinate și au supus animalele la stres maxim. Majoritatea puilor s-au născut homosexuali. S-ar putea astfel spune că gay-ii sunt copii ai stresului… Aceste nașteri au compensat pierderea unui mare procent al minorității din care fac și eu parte. 

Bomba dragostei

Astăzi lucrurile s-au mai schimbat un pic. Pentagonul a confirmat zvonurile potrivit cărora s-ar fi inventat o bombă hormonală care să influențeze tendințele homosexuale alesoldaților. Ideea de bază este că această bombă ar crește apetitul sexual al inamicilor, astfel încât aceștia ar face mai degrabă sex unul cu altul decât să lupte.

 

Credeți că-i arde cuiva de război când tocmai s-a îndrăgostit de un camarad cu ochii albaștri? Edward Hammond, activist

într-o organizație care se ocupă de armele biologice, este cel care a descoperit acest plan atunci când a găsit o copie a propunerii făcute de Laboratorul de Forțe Aeriene din Dayton, Ohio. El explică: „S-a descoperit o substanță chimică ce poate provoca plăcere și dorință fizică, chiar și în doze mici. Dacă soldații o inhalează sau au pielea expusă la această substanță, din hetero se pot trezi că au devenit gay.“

Această descoperire survine într-un moment în care legea care reglementează înrolarea în armată, adoptată pe timpul mandatului Clinton, este obiectul unei dezbateri aprinse între administrația Bush, Pentagon și Congres. Actul legislativ cu pricina autorizează homosexualii să-și servească patria, cu condiția să nu-și dezvăluie orientarea sexuală. În plus, interzice ierarhiei militare să interogheze soldații despre viața lor sexuală. Totuși actualul Åžef al Statului Major Interarme american, generalul Peter Pace, consideră că homosexualitatea este imorală. Va fi lansată bomba? O să facem dragoste în loc de război?

Regatul pacifist

O altă știre „bombă“ este că în septembrie 2004, un descendent al regelui Eduard al II-lea (1284-1327) al Marii Britanii, Dale Parker Anderson, a proclamat Regatul Homosexualilor („Gay and Lesbian Kingdom“). Noul regat a luat ființă pe o insulă minusculă, Cato, care face parte din Insulele din Marea de Corali, la câteva mile distanță de țărmurile Australiei. Locuitorii Regatului se supun legislației britanice, iar forma de stat este monarhia constituțională. În GLK moneda oficială este euro. Regatul s-a declarat neutru din punct de vedere militar, nu are armată și nici poliție. Până în prezent, GLK nu a avut probleme. Pace, armonie și înțelegere. Cine știe, poate pentru că aici nu mai e nevoie de nicio bombă pentru ca soldații să nu lupte între ei!Loading...

Comenteaza acest articol

Gay Bomb

by admin   2 min
0