Home > Lifestyle > Stiri > Gay calm

Sfatul meu pentru orice homosexual din sectorul 3(și alte zone) e: stai calm! Mai toți homosexualii pe care îi cunosc se ambalează mult prea repede pentru energia cerebrală a oricărui pământean. Așa că tot ce vă pot spune e să vă calmați și să priviți lucrurile la rece.

Nu vă considerati îndrăgostiți în secunda doi, așa cum faceți de obicei. Nu toți bărbații de pe gayromeo care vă răspund la salut ar putea fi prințul inimii voastre, prin urmare nu săriți de gâtul lor, așa cum faceți de obicei. Aveți răbdare și recunoașteți că mintea nu vă stă la relația de lungă durată ce ar putea urma. Iar la ce vă stă vouă mintea sigur mai poate aștepta.

Fiți politicoși și evitați ca centrul incipial al discuției să fie locul în care veți face sex. Din nou, aveți răbdare! Dacă există atracție reciprocă, ea va exista și peste jumătate de oră, timp în care puteți afla lucruri interesante unul despre celălalt. Detalii care poate nu v-ar mai arunca pe brânci în patul cuiva care a avut cinci iubiți în ultimele trei ore.

Nu vă mai stresați atât când vine vorba de o primă întâlnire și vi se pare că toate hainele vă vin prost. Nu e așa! Åži oricum, e mai bine să pari emoționat tu în simplitatea ta, decât accesorizat cu cu un lanț, trei brățari, 4 curelușe și banda chilotului Calvin Klein made in China scoasă deasupra blugilor. Nimeni nu vrea să relaționeze cu o sorcovă, ci cu voi înșivă!

Åži acum răspundeți sincer! Când a fost ultima dată când ați încercat cu adevărat să cunoașteți un bărbat? Sau când vi s-a întâmplat ultima dată să vreți să cunoașteți un bărbat? Nu prea de curând cred. Åži știți de ce? Pentru că nu rămâneți calmi și nu aveți răbdare! 


Comenteaza acest articol

Gay calm

by realitatea   1 min
0