Tabu
Image default
lifestyle

Gay Online Dating

Site-urile de anunțuri personale și rețelele sociale online au devenit parte din viața de zi cu zi a multora dintre noi și astăzi multe relații încep în lumea virtuală. Cum să dai mai multe șanse relației virtuale să devină o relație împlinită și reală? Cele câteva sfaturi de mai jos sunt un bun punct de plecare.

 

Fii tu însuți. Deși există întotdeauna o componentă ludică în vânătoarea de parteneri, încearcă să nu creezi o prăpastie între felul în care ești în viața de zi cu zi și felul în care te prezinți online. Până la urmă, când închizi computerul, tot la a fi tu însuți trebuie să te întorci, aceasta este una din regulile nescrise ale online-ului.

 

Încearcă să faci clar ce cauți. Respectul pentru timpul și sensibilitatea celuilalt este crucial, așa că fă foarte clar ce cauți și nu uita că se găsesc de toate pentru toți. Nu încerca să pari ce nu ești și nici nu apela persoane care își doresc lucruri diferite. Nu ezita să spui ce îți place și ce nu, pentru a evita eventualele incompatibilități care ar deveni evidente în comunicarea ulterioară.

 

Folosește fotografii recente și reprezentative. Nu uita că o poză te ‘vinde’ mai bine decât o mie de cuvinte, chiar și dacă nu aspectul fizic este cel mai important. Alege fotografii reprezentative și nu exclude să recurgi la serviciile unui fotograf profesionist pentru a-ți face un portofoliu care să te pună într-o lumină bună.

 

Respectă-i pe ceilalți, dar respectă-te și pe tine. Interacțiunea cu ceilalți utilizatori ai site-urilor de dating trebuie să fie una bazată pe respect. Nu uita că orgoliile nu sunt mai puțin accentuate și emoțiile nu sunt mai puțin intense în mediu virtual. Evită conflictele, dar evită și să te complaci în ‘oferta pieței’. Nu a spus nimeni că o căutare trebuie să aibă rezultate instant: acordă-ți timp să găsești ce cauți, chiar dacă ți se pare că nu ești deloc exigent.

 

Folosește comunicarea privată. Nu lăsa mesaje publice atunci când conținutul mesajului este privat. Gândește-te că nu toată lumea se simte confortabil cu motivele pentru care se află pe un site de dating și notorietatea nu este un atu în acest cadru.

 

Nu invada spațiul privat. Așa cum nici ție nu ți-ar face plăcere acest lucru, învață să apreciezi spațiul privat al celuilalt și să îi respecți timpul de reacție și modul de comunicare preferat.

 

Acordă-ți mai multe șanse. Dating-ul online nu e compatibil cu multitaskingul cotidian. Acordă-ți timp dedicat pentru asta, învață din experiența proprie și a altora și încearcă pe cât posibil să îți conservi optimismul. Nu te apuca de ce nu poți duce la capăt și, mai ales, nu lupta pe mai multe fronturi.

 

Nu uita de ce ești acolo. Scopul dating-ului online este de cele mai multe ori o întâlnire reală cu persoane cu care ai lucruri în comun și cu care ai ce împărtăși. Nu uita acest lucru și nu te hazarda în comunicarea cu persoanele cu care nu ai ieși minim la o cafea.

 

Pregătește-te pentru testul realității. Cu toții avem un nume și o vârstă, preferințe, convingeri, credințe și atitudini. Nu este nevoie să exagerezi și nici să sabotezi ce-ar putea urma în relația cu un partener de dating încercând să fii mai mult sau mai puțin decât ești în realitate. Încearcă să moderezi suspansul și suspiciunea, și să privești o nouă cunoștință online cu aceeași deschidere cu ca în viața reală.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Naomi Campbell : “Nu mai există supermodele!”

realitatea

CULINAR TABU: Pui cu unt și migdale

realitatea

Must-haves pentru vremea rece

Tabu Tabu

Vezi ce CUPLU de prezentatori TV de la noi s-a despartit ieri!

Nume de COD: Agentul 007!

Ultimul roman virgin – Gigel Frone

Scrie un comentariu