Home > Lifestyle > Stiri > Gay & the city, Fie ce-o fi…

Gay & the city, Fie ce-o fi…

UN SFAT LA ÎNDEMÂNĂ
E timpul să faci o vizită la o optică medicală din apropierea locuinței tale. știu, n-ai mai fost pe acolo de când bunica ta te lua de la școală, dar ascultă-mă! Trebuie să-i treci pragul și să cumperi un lanț de ochelari. Cu cât mai gros, cu atât mai bine. Vara următoare o să se poarte ochelarii de soare legați în jurul gâtului. E și mai practic, nu? Profită de faptul că lanțul de ochelari autohton e și mult mai ieftin decât cel de pe podiumuri. și ia-ți și prietenele ochelariste cu tine, vor fi încântate.

UN SFAT GUSTOS
Fructul cel mai trendy din vara 2008 va fi avocado. Eu pariez pe el! Are un conținut minunat de hrănitor, iar uleiul de avocado face miracole. N-o să-l găsești în magazinele naturiste românești, dar poate ai un prieten care pleacă prin alte țări. O să trebuiască să-l rogi frumos să-ți cumpere o sticluță cu ulei de avocado pe care o să-l întinzi pe toată fața seara și dimineața și o să vezi cum tenul îți devine mai luminos și mai tânăr.

UN SFAT OBOSITOR
Dacă în primăvara-vara 2008 vrei să îți găsești de lucru, nu refuza ofertele primite ca ospătar în localuri clasice. știi de ce? Pentru că papionul și vestuțele vor fi cele mai tari două obiecte din garderoba sezonului. Ar mai trebui doar să vorbești cu șeful de sală și să-i propui să schimbați un pic costumul. Pantalonii obișnuiți ar trebui înlocuiți cu unii scurți, largi, dar cu tăietura clasică a celor de costum. Se asortează perfect cu niște șosete albe și lungi. Fii sigur că o să câștigi bacșișuri grase de la întreaga clientelă. Ele îți vor zâmbi, iar ei vor vrea să se angajeze în același local.

UN SFAT VERDE
Deși, acum niște ani, Carrie Bradshaw declara răspicat că „I don’t do plants”, stilul viitorului este bineînțeles ecoloșicul! Până și în lanțul de magazine H&M s-a lansat o colecție de haine bărbătești din bumbac organic care nu îți fac rău nici ție, nici mediului înconjurător. Sperăm cu toții că până în vara 2008 benzile de biciclete se vor înmulți și că dragii noștri șoferi români vor avea grijă să nu ne lovească. Nu de alta, dar cu toții ne dorim picioare sexi, nu?

UN SFAT PUNCTUAL
Materialele pe care o să le port vara viitoare o să fie foarte subțiri, aproape transparente. Se anunță călduri mai mari decât vara trecută! Voi căuta pe Internet poze cu internatele englezești de la începutul secolului al XX-lea ca să-mi inspire garderoba și voi bea ceai la ore fixe, pentru că știu cât de apreciați sunt gentleman-ii pe orice vreme! Sportul meu preferat va fi cu siguranță badminton-ul pe un teren cu iarbă naturală. Lectura preferată: Truman Capote, la un pahar de sifon cu frunze de mentă.
Mai e destul timp pentru a-mi face pregătirile pentru primăvara-vara 2008, nu-mi fac griji. O să tai pagina aceasta și o s-o pun bine, după care o să mă bucur de restul anului în curs, indiferent de ce-au prezis stiliștii. Pentru că eu cred că, până la urmă, fiecare simte din timp cum stau lucrurile!Loading...

Comenteaza acest articol

Gay & the city, Fie ce-o fi…

by admin   2 min
0