Home > Lifestyle > Travel > Gay Travel – Londra

Gay Travel – Londra

De pe harta destinațiilor gay nu putea lipsi nici Londra, orașul de adopție al lui Sir Elton John și Sir Ian McKellan, dar și orașul în care Lady Di și-a petrecut ultimii ani de viață. Un oraș cu istorie și suficientă tradiție de divertisment, Londra este ușor accesibilă și nenumăratele surse de divertisment s-au specializat în ultimii ani pentru a include și atracții pentru turistul gay deloc. În ultimii ani, legile britanice au fost relaxate, mai ales în ceea ce privește vârsta de consimțământ, dreptul la propagandă gay și la parteneriate civile, iar toate acestea au conlucrat la dezvoltarea unei unei scene gay deloc neglijabile.

Viața gay din Londra este vibrantă și insolită: ajunge să răsfoiești ultimul număr din Gay Times sau Pink Paper să vezi zeci de petreceri urbane sau evenimente artistice de interes pentru comunitatea gay. Deși viața gay pare să fie concentrată în trei zone principale (Soho, Earls Court și Shoreditch), industria de divertisment gay a devenit parte integrantă din farmecul orașului și nu se reduce la câteva puncte pe hartă.

Nu mai puțin de 200 baruri gay se găsesc în Londra și împrejurimi, iar dacă vreți să îmbinați experiența de pub britanic cu o incursiune în viața gay nu trebuie să plecați din Londra până nu ați bifat o vizită la Admiral Duncan (54, Compton St., Soho), The Edge (11, Soho Sq.), MA1 Bar (57, Wharfdale Road) sau The Stag (15, Bressenden Place). Nu uitați că Londra a fost și este locul în care interesul pentru obiceiurile de consum ale clienților a fost și este literă de lege, drept pentru care verificați orele de închidere ale localurilor pe care le vizitați (mult mai devreme decât pe continent și deseori diferite în funcție de zi).

Nici atmosfera foarte vie a cluburilor nu e de ocolit când vă aflați la Londra. O lege nescrisă a vieții gay spune că orice tendință nouă apare mai întâi la Londra, așa că muzica trendy și ținutele cool le puteți admira la Central Station (37, Wharfdale Road), Man Bar (82, Great Suffolk St.) sau Ted’s Place (305a, Norhtend Road). Cele opt seri diferite organizate în Fire Club (South Lambeth Road), programul antrenant din Ghetto (5, Falconberg Court) sau nopțile toride din Salvation (Bloomsbury Sq.) atrag atât localnicii, cât și turiștii, fiind unele din cele mai cosmopolite petreceri gay de pe mapamond.

Experiența Londrei nu poate să fie completă fără niște shopping intensiv. Aware (25, Old Compton St., Soho) este unul din cele mai bine cotate magazine gay de modă, iar Prowler Soho (5, Brewer St., Soho) este un concept interesant de lifestyle shop pe care trebuie neapărat să-l vizitați. Gay’s the Word (66, Marchmont St.) și Expectations (75, Great Eastern St.) sunt de asemenea idei bune pentru cadouri și suveniruri.

Articole asemanatoare
Volvo a creat locuri de parcare pentru familiile LGBTI într-un mall din Londra
Aportul lui Charles Dickens asupra medicinei prezentat într-o expoziție
Celebritati nascute pe 6 mai!
Frumoasele de la Amadeus vor canta pentru regina Marii Britanii

Loading...

Comenteaza acest articol

Gay Travel – Londra

by realitatea   2 min
0