Home > Lifestyle > Travel > Gay Travel: Madrid

Gay Travel: Madrid

Dacă vorbim de Spania, este important să discutăm despre Chueca, cartierul gay din Madrid. Se vorbește foarte mult despre Chueca! Câteodată de bine, alteori de rău, însă puțini cunosc realitatea de acolo. Este un loc poate unic în Europa. Situat în inima Madridului, cu ani în urmă Chueca era un cartier „întunecat„ și nu prea se vorbea despre el.

Prin anii 1990 lucrurile s-au schimbat. Încet, încet a devenit unul dintre cele mai vizitate locuri LGBT din Europa. A devenit practic un orășel al comunității, un loc în care găsești pierzania și în același timp paradisul. Străzile sunt pline de magazine sclipind ca un diamant, magazine care se întrec în design, restaurante de lux dar și magazine cu alimente chinezești sau localuri pe care doar sudamericanii le frecventează.

Bun venit în Chueca, o lume mică, regatul homosexualității și al metrosexualilor. Dintre localurile pe care le recomăndăm, La Lupe de Chueca (Strada: Hortaleza, 510) trebuie neapărat vizitat. Este unul dintre cele mai cunoscute baruri din zonă. În mod sigur un sfârșit de săptămână în Madrid nu poate fi complet fără o vizită la ”La Boite” (Calle de Tetuán, 27) una dintre discotecile moderne, vizitată în mod frecvent de către tineri.

Dacă în schimb preferi o seară mai liniștită, Griffin’s Club (Mqués de Valdeiglesias 6) îți propune o serie de spectacole live. Pentru iubitorii de muzică electronică, ”Fabrik” (Avda. de la Industria 82, Humanes de Madrid) este locul ideal. Ne putem caza la Gay Hostel Madrig Hause, aflat în zona cosmopolită a cartierului. Camerele sunt moderne și sunt oferite o grămadă de facilități.

În imediata apropiere a hotelului sunt situate câteva restaurante, cafenele și cluburi unde-ți poți petrece nopțile. – Madrid House C/. Barbieri, 1 28004-Madrid,Tel: + 34 651 387 535

Articole asemanatoare
Război în casa lui Gerard Piqué și Shakira: copiii lor susțin Columbia
Leonard Miron a POVESTIT cum a aflat mama sa că este HOMOSEXUAL
Euro 2012 – Fani sexy(FOTO)
Ziua Internațională Împotriva Homofobiei și Transfobiei

Loading...

1 Response

Comenteaza acest articol

Gay Travel: Madrid

by realitatea   1 min
1