Home > Lifestyle > Travel > Gay Travel- Milano

Gay Travel- Milano

Pentru ca biletele de avion sunt din ce in ce mai accesibile buzunarului nostru, astazi megem la Milano! Zboruri începand cu 20 ron, de pe aeroportul Timisoara.

Dupa cum stim deja, Milano este recunoscut drept capitala modei in Europa. A fost construit de catre celti, undeva prin anii 400 inainte de Hristos, apoi cucerit de romani care au pus numele orasului Mediolanum. Viata gay in Milano este impresionanta. Te poti caza la Hotel Charly(via Settala 76 – Milano), un hotel cochet si mai ales accesibil din punct de vedere financiar. Este situat in imediata vecinatate a garii centrale din Milano, la zece minute pe jos de pricipalele atractii istorice din Milano ( Domul, Teatrul Scala, etc).

Iti recomandam si Glitter Club (via Caruso) un local plin de culoare, de viata si de oameni pusi pe distractie. In fiecare miercuri seara, o parte a comunitatii gay din Milano se aduna la sediul Arci, seara dedicata culturii homosexuale. XClub este un club privat destinat exclusiv adultilor (via Sammartini 23) iti ofera seri tematice precum – Music Crusing Bar, Lesby Party, Naked Party. Dintre numeroasele facilitati oferite amintim – cinema, dark room, labyrint, bar, discoteca, sala masaje, restaurant, cafenea.

Ce trebuie neaparat vizitat in Milano?
– Arcul Pacii Constructia la acest edificiu a inceput in anul 1807 de marele arhitect Luigi Cagnola, apoi de arhitectii Canonica, Zanoja, Landriani, Albertolli In partea superioara are o inaltime de 14,23 metri si o latime de 7,13 metri iar in partea interioara are o inaltime de 8,67 metri si o latime de 3,11 metri.
– Domul, situat in centrul orasului, este punctul de atractie al orasului Milano. Constructia Domului a fost inceputa in anul 1386, cel mai probabil la initiativa lui Gian Galeazzo Visconti ce urmarea etalarea puterii sale politico-economice.

Articole asemanatoare
Angajatul gay : sfaturi pentru locul de muncă
Copiii gay ai celebrităților
Exclusiv Tabu.ro, interviu cu Joe Oppedisano
Exclusiv Tabu.ro, interviu Gareth Thomas

Loading...

Comenteaza acest articol

Gay Travel- Milano

by realitatea   1 min
0