Tabu
lifestyle

Gay travel: Praga

Astăzi ne oprim în Praga! Un oraș de poveste pe care trebuie să-l vizităm neapărat! Orașul vechi datează de prin anul 1000. Clădirile orașului s-au păstrat aprope intacte sporind astfel atacția turiștilor și iubitorilor de arheologie din toată lumea.

Călătoria noastră începe în centrul orașului, mai exact în piața Wenceslav. De jur împrejur clădiri impresionante ce amintesc de basmele copilăriei noastre. Castelul Praga este unul dintre cele mai mari complexe medievale din Europa, a fost construit în secolul al IX-lea și treptat a fost transformat într-o veritabilă fortăreață. Teatrul Național reprezintă măiestria perioadei neo-renascentiste, construit din donațiile cetățenilor cehi.

Viața gay din Praga este foarte interesantă și variată. Comunitatea Gay este impresionantă poate datorită spiritului liber. Cartierele Stare and Nove Mesto și Vinohrady & Zizkov sunt zonele gay cele mai cunoscute din Praga. Găsim aici discoteci, cluburi, saune, baruri și chiar și un "Punto Gay" care îți oferă toate informațiile despre viața gay din oraș. Pinocchio Gay Center este un mare centru comercial din Praga destinat comunității. Merită vizitat!

Pe durata întregului an, Praga îți oferă evenimente culturale pe care nu le vei uita prea curând. Calendarul este impresionant! Pentru cazare recomandam Hotel Rott, Male Namesti, situat în piața orașului vechi, un amplasament ideal în inima orașului, camere moderne și confortabile, cu o serie de facilități incluse care îți vor face călătoria mai placută.

ARTICOLE SIMILARE

KIM KARDASHIAN la un pas de avort spontan!

TMZ susţine că Amy Winehouse trăia la sosirea paramedicilor

realitatea

Brandul Nokia are probleme de conectare

realitatea

Edward Steichen la Museo Reina Sofia din Madrid

realitatea

ANASTASIA SOARE insensibila: Sotul Reginei Sprancenelor s-a SINUCIS! Ce (n-)a facut ANASTASIA!

David Beckham şi-a tatuat pe piept numele fetiţei sale – FOTO

realitatea

Scrie un comentariu