Home > Fashion > Geanta perfecta din piele s-a nascut si o cheama Einer

Geanta perfecta din piele s-a nascut si o cheama Einer

Cu toate suntem in cautarea gentii perfecte din piele! Iata, am gasit-o! Este vorba despre brandul 100% romanesc de genti si accesorii din Einer Bags – Romanian Rooted Leather Goods. Brand-ul Einer cuprinde produse realizate din piele naturala mata, de culoare gri antracit si maro. Gentile Einer se pliaza perfect pe un stil casual-chic, business, smart casual si ofera eleganta, comoditatea si durabilitatea unui accesoriu de calitate.

Fiecare geanta sau accesoriu Einer este realizat manual, din piele 100% naturala si prelucrata o singura data pentru a se pastra aspectul natural al acesteia. Produsele sunt create in serii limitate, fiecare model fiind unic. Sursele de inspiratie ale colectiei pornesc de la traditia prelucrarii si transformarii pielii in accesorii lucrate cu grija si pasiune, reinterpretarea rafiamentului, echilibrul dintre traditional si modern, pana la opozitia masculin-feminin. Colectia-capsula include genti, portofele, port-carduri si portstilouri.

Pot fi purtate atat in mana, cat si pe umar sau pe o parte a corpului, reusind sa scoata din anonimat orice tinuta. Prin gentile si accesoriile create, Einer Bags scoate in evidenta cel mai de pret atu al fiecaruia dintre noi: personalitatea. Brand-ul Einer Bags vorbeste despre clasic, eleganta contemporana si se adreseaza oamenilor pasionati de bon-ton, care vor sa impresioneze prin simplitate.

Geanta care merge la orice outfit se gaseste pe site-ul oficial www.einer-bags.com si pagina oficiala de Facebook Einer Bags.


Articole asemanatoare
Cele mai irezistibile modele de genti de umar de dama
Design-ul tau interior chiar conteaza
Idei de cadouri pentru cei dragi
THE SALE!!! SUMMERY SUMMER MIX

Comenteaza acest articol

Geanta perfecta din piele s-a nascut si o cheama Einer

by   1 min
0