Tabu
Image default
FASHION Slider

Geci și jachete la modă | Ce modele se poartă în această toamnă

Vara este aproape de sfârșit și deja încep să se facă simțite temperaturile scăzute. Este așadar timpul să scoți gecile și jachetele pentru a înfrunta frigul de dimineață. Descoperă noile tendințe!

La începutul fiecărui an școlar apare aceeași problemă: cum să te îmbraci fără să riști să îți fie prea rece dimineața sau prea cald după-amiaza? Din fericire, există o mulțime de jachete și geci pentru a evita aceste lucruri. Trebuie să-l ai în garderobă! Sacoul este mai presus de toate piesa centrală ideală pentru a completa o ținută ! Descoperă mai jos tendințele pe car enu le vei putea ignora anul acesta.

Back to school | Tendințe toamnă-iarnă 2021-2022

Înapoi la școală rimează cu produse noi și asta e bine. Brandurile noastre preferate de modă și magazinele sunt pline de piese la modă. În acest an, din nou, jacheta Blazer va fi peste tot. Această piesă atemporală, care vine în o mie și una de moduri, va fi purtată, de preferință, într-un stil supradimensionat pentru un aspect ultra-trendy fără gen. În ceea ce privește culorile și modelele, se poartă nuanțele neutre dar puternice, cum ar fi arămiul strălucitoare, buline sau imprimeuri florale. Pe scurt, fiecare ar trebui să poată găsi ceea ce caută!

O altă tendință care persistă: jacheta-cămașă. Recunoscută prin croiala XXL, materialul foarte moale și buzunarele cu patch-uri din față, cămașa a devenit un element esențial. În acest sezon, este disponibilă în culori pastelate, în materiale la modă precum catifeaua și este modernizată prin preluarea detaliilor modei, cum ar fi franjuri.

Și jachetele din piele și tweed care sunt încă la modă mai mult ca oricând. Să nu uităm nici de jacheta din denim esențială care vine într- o versiune supradimensionată, stil color-block, patchwork sau motive animale.

ARTICOLE SIMILARE

Trailerul filmului Irlandezul al lui Martin Scorsese i-a întinerit pe Al Pacino, Robert De Niro și Joe Pesci

realitatea

Fashion trend: Anna Dello Russo iti spune cum sa fii eleganta de sarbatori

realitatea

Oana Tache, prima mămică celebră a lunii august

Tabu Tabu

Primul costum de baie infuzat cu antioxidanți

Andreea Damian

Clanul Kardashian face angajări. Aplicanții, furioși după ce au aflat care sunt cerințele

Andreea Damian

Elizabeth Hurley își pune fiul de 15 ani s-o fotografieze în bikini

Andreea Damian

Scrie un comentariu