Home > Slider > Geena Davis, dezvăluirea care i-a luat prin surprindere pe toți

Geena Davis, dezvăluirea care i-a luat prin surprindere pe toți

Geena Davis

Geena Davis nu mai divorțează, susțin ziarele de peste Ocean, pentru că, de fapt, ea nu a fost niciodată căsătorită cu medicul Reza Jarrahy, mai mic cu 15 ani decât ea. Actrița de 62 de ani ar fi coabitat timp de 16 ani cu tatăl copiilor ei.

În luna mai a acestui an,neuro-chirurgul iraniano-american Reza Jarrahy a depus actele de divorț și a decis să pună capăt relației cu Geena Davis, invocând anumite diferențe ireconciliabile. Dar în documentele instanței, obținute de PEOPLE, scrie negru pe alb că  cei doi nu pot divorța din moment ce niciodată nu au fost căsătoriți legal.

Geena Davis a mărturisit că ea și Jarrahy au ales cu bună știință să aibă parte de o ceremonie de nuntă asemănătoare căsătoriei, care din punct de vedere legal nu era recunoscută. Actrița a dezvăluit că atât ea, cât și bărbatul care i-a fost alături timp de 17 ani au trecut pe declarațiile fiscale „singur” la statusul civil. De asemenea, cei doi nu dețin în comun nicio proprietate sau un cont de economii, deci nu se pune problema de partaj.

Eroina din „Thelma & Louise” a prezentat judecătorului și o scrisoare care a fost scrisă de Reza Jarrahy în anul 2012, în care recunoștea că a depus declarațiile fiscale în 2009 ca „persoană necăsătorită pentru că nu sunt căsătorit în prezent. Eu și doamna Davis coabităm și creștem împăreună copiii, dar oficial nu suntem căsătoriți”.

Davis și Jarrahy s-au despărțit pe 15 noiembrie 2017, iar după jumătate de ani, medicul a depus și „actele de divorț”, solicitând custodie comună asupra celor trei copii. Cei doi s-au întâlnit pe vremea când medicul avea doar 27 de ani, iar actrița 42. Înainte de mariajul cu Reza Jarrahy, Geena Davis a mai fost căsătorită de trei ori, dar de fiecare dată a ajuns la divorț.

Articole asemanatoare
Sărbătoritul zilei
Sărbătoritul zilei

Comenteaza acest articol

Geena Davis, dezvăluirea care i-a luat prin surprindere pe toți

by Andreea Damian   1 min
0