Tabu
Image default
CULTURE Slider

Gelozia lui Johnny Depp i-a adus un nou proces lui Amber Heard?

Producatorul Chrisopher Hanley sustine ca presiunea pe care a exercitat-o Johnny Depp asupra sotiei sale de atunci, Amber Heard, pentru parasi rolul din filmul London Fields, a jucat un rol important in divortul acestora.

Fiind foarte gelos, Johnny Depp ar fi obligat-o pe Amber sa renunte la acel film deoarece continea scene de sex. De aceea, Amber s-a ales cu un nou proces. Producatorii London Fields o dau in judecata pentru 10 milioane de dolari, in timp ce aceasta ii acuza pentru ca a fost o victima a exploatarii sexuale.

In ultima declaratie a lui Hanley, acesta sustine ca „este posibil ca Heard sa fi avut acel comportament in legatura cu filmul, cel putin partial, din cauza relatiei tumultoase cu dl Depp”. Se pare ca scenele sexuale au facut-o pe actrita sa renunte la film, aparent sub presiunea lui Johnny Depp (care, conform declaratiilor lui Heard, era foarte gelos).

Un reprezentant al lui Johnny a respins afirmatiile, insistand ca nu exista niciun motiv pentru care acesta sa fie tras intr-un proces contractual in care este implicata fosta sotie. „Disputa dintre producatori si Amber Heard nu are nimic de-a face cu Johnny Depp. Suntem informati ca producatorii au fost, de asemenea, dati in judecata de director si de un alt producator. Declaratiile despre Johnny sunt ridicole.”

La inceputul acestui an, Hanley a declansat o actiune in justitie impotriva lui Heard in legatura cu pretentiile neautorizate pe care le-a avut aceasta asupra modificarii scenariului si refuzul sau sa joace in film, conform contractului.

In contra-atac, Amber l-a acuzat pe producator ca a incalcat clauza de nuditate, folosind in secret o dublura pentru a filma „o scena pornografica explicita”.

Nu stim daca din cauza geloziei lui Johnny Depp, sau pur si simplu pentru ca ea nu a vrut sa accepte sa joace intr-o astfel de scena, dar cu siguranta Amber mai are ceva de tras cu acest proces.

Sursa: www.dailymail.co.uk

ARTICOLE SIMILARE

Poluarea aerului afectează numărul de ovule pe care ovarele le pot produce

Andreea Damian

Pokemon Go – cea mai controversata aplicatie a anului 2016

realitatea

Șoc pentru Lavinia Pârva! Ce propunere indecentă a primit soția lui Ștefan Bănică

Tabu Tabu

Sărbătoritul zilei

realitatea

Ionograma | În ce constă acest test și de ce este important să-l facem

Andreea Damian

Melania Trump are o dublură. Cum arată femeia care o înlocuiește la evenimentele oficiale

Andreea Damian

Scrie un comentariu