Home > Lifestyle > Stiri > GEMENELE ANOREXICE care si-au prezis moartea. La 42 de ani cantareau 25 de kg!

GEMENELE ANOREXICE care si-au prezis moartea. La 42 de ani cantareau 25 de kg!

Doua surori, gemene identice, care au devenit celebre din cauza luptei cu anorexia, au murit la varsta de 42 de ani. Clare si Rachel Wallmeyer au ars de vii in incendiul care le-a cuprins casa de langa Melbourne, Australia.

Cele doua au aparut de mai multe ori la televiziunile din Australia pentru a vorbi despre anorexie. Odata cu trecerea timpului s-au transformat in adevarate schelete vii si o problema pentru parintii lor, asistentii sociali si politie. In cadrul aparitiilor din ultimii ani au declarat ca niciodata nu au iubit, niciodata nu au avut o slujba si ca au sa moara in curand, impreuna.

Mortile lor au fost declarate accidentale de autoritatile australiene. Insa, de-a lungul anilor, au existat suspiciuni ca cele doua au incercat sa se omoare una pe alta.

Rachel a fost arestata pentru sofat sub influenta drogurilor, pentru ca a incercat sa-si sugrume sora si pentru ca a aruncat o persoana pe sinele de cale ferata. Cand cele doua au ajuns sa cantareasca 25 de kilograme, doctorii le-au spus ca sistemul lor osos arata ca a unor femei de 70 de ani. Parintii fetelor au declarat ca problemele de sanatate ale celor doua au inceput in adolescenta. Cele doua au marturisit ca mancau numai un pic pepene rosu si luau 20 de laxative pe zi. In rest, traiau cu cafea si Cola dietetica.


Comenteaza acest articol

GEMENELE ANOREXICE care si-au prezis moartea. La 42 de ani cantareau 25 de kg!

by   1 min
0