Tabu
Image default
LIFESTYLEPEOPLESlider

Geniul excentric şi teribilist al modei a avut o singură iubire iar ea se numește Choupette

Karl Lagerfeld, omul care a reinventat casa Chanel, s-a stins din viață, marți (19 februarie), la vârsta de 85 de ani. Designerul principal al casei de modă Chanel avea probleme de sănătate și fusese internat de urgenţă luni seară la un spital din Paris.

Cămaşă albă, impecabilă, cu guler înalt, rafinat. Ochelari mari, negri, geometrici, indispensabili. Păr alb-argintiu, meticulos strâns la spate. Mănuşi din piele – accesoriu obligatoriu al eleganţei rebele. Bijuterii în stilul lui Henric al VIII-lea, dar şi din gama sobrului gotic sau al complicatului art-deco. Acesta era extravagantul Karl Lagerfeld.

Creatorul de modă era iubit dar şi detestat, era răutăcios și arogant, dar aprecia frumusețea. Nicio femeie nu a reușit însă să-i cucerească inima. Siameza sa, Choupette, pare să fie singura ființă pe care a iubit-o cu adevărat până la moarte. Pisica, însuși Lagerfeld a recunoscut, l-a făcut să fie o persoană mai drăguţă.

De altfel, excentricul Karl Lagerfeld a fost mereu extrem de reţinut în ceea ce privește viața lui sentimentală. A avut o relație de lungă durată cu cel mai bun prieten al său, Jacques Bascher (între anii 1970 și 1989). Bărbatul, pe care la un moment dat l-a disputat cu rivalul său Yves Saint Laurent, a murit de SIDA în 1989, la 37 de ani, lăsând un gol imens în sufletul lui Karl.

Choupette a reușit să umple golul din sufletul lui Karl Lagerfeld. Animalul de companie al designerului german i-ar fi putut deveni soție dacă legislația îi permitea. „Nu există căsătorie legală între oameni şi animale. N-aş fi crezut vreodată că voi fi îndrăgostit de o pisică”, declara el la un moment dat despre felina care a reuşit să-i îmblânzească sufletul.

 

Choupette este cea mai bogată pisică din lume

Lagerfeld și-a răsfățat pisica, mai bine zis a venerat-o. Înainte de a muri, acesta a avut grijă ca lui Choupette să nu-i lipsească nimic. Și iată că siameza e milionară în euro, având anul trecut o avere estimată la circa 4,5 milioane de euro. Choupette a obținut această sumă din mai multe contracte cu diverse companii de produse cosmetice, cea mai cunoscută fiind celebra Shu Uemura. De asemenea, felina a făcut și numeroase pictoriale și apare chiar într-un calendar, alături de mai multe fotomodele. În urma acestor apariții a încasat sute de mii de dolari.

Cea mai răsfățată pisică din lume are și cont de Twitter şi de Instagram, zboară cu un avion privat, mânca alături de stăpânul ei la masă şi are două menajere, care notează într-un jurnal tot ce face felina zilnic, are propriul iPad şi i-a fost dedicată o carte. Designe­rul chiar a creat o colecţie de accesorii inedite a cărei inspiraţie a fost Choupette.

Designerul a lăsat în urma sa o avere fabuloasă, care se ridica la 250 de milioane de dolari. Excentricul Karl Lagerfeld i-a lăsat incredibila lui avere pisicii sale, Choupette, pe care o considera o adevărată muză şi pe care o iubea nespus de mult.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

IT BAG – cel mai fashion model de geantă 2021

Andreea Damian

Cum să te lăfăi în salariul de criză, ca o Divă demnă

realitatea

Meghan Markle, discursul impresionant cu care a uimit o lume întreagă

Andreea Damian

Alimta, o șansă-n plus la viață

realitatea

Exista un numar ideal de parteneri sexuali inainte de casatorie?

realitatea

Motivul incredibil pentru care Toni Grecu s-a mutat de lângă Laura Andreșan

Andreea Damian

Scrie un comentariu