Home > Fashion > Genţi, curele şi clutch-uri sofisticate de la Ecco

Genţi, curele şi clutch-uri sofisticate de la Ecco

Anul acesta, fii cea mai strălucitoare apariţie la petrecerile de Crăciun şi de Revelion cu noile accesorii de la ECCO – genţi, curele şi clutch-uri sofisticate, create special pentru a da strălucire ţinutelor tale de iarnă!

Confecţionate din piele fină şi cu un design minimalist, modern, noile accesorii din colecţia ECCO de Sărbători sunt perfecte pentru petreceri şi ocazii speciale. În ton cu tendinţele care au dominat podiumurile de modă în acest sezon, colecţia de accesorii ECCO pentru Sărbătorile de iarnă se remarcă prin cromatica întunecată şi misterioasă, îmbogăţită cu accente în nuanţe metalice, luxuriante.       

De la geanta de umăr, casual dar foarte şic, la plicul sofisticat cu accente argintii şi curelele elegante, în colecţia ECCO vei găsi accesoriile perfecte atât pentru rochia senzuală pe care o vei purta în noaptea de Revelion, cât şi pentru ţinutele mai confortabile din serile petrecute în compania prietenilor.

Feminină şi îndrăzneaţă, geanta de mână ECCO BELAGA este accesoriul perfect pentru un look glam de Sărbători. Prevăzută cu detalii metalice, design cu linii curate şi unghiuri drepte, această geantă este uşor de purtat pe umăr, dar şi pe braţ, iar buzunarele şi compartimentele interioare te vor ajuta să-ţi organizezi eficient lucrurile pe care trebuie să le porţi cu ţine. În plus, te poţi baza pe ECCO BELAGA atât pentru ţinutele elegante de birou, cât pentru cele sofisticate de cocktail. Geanta de mână ECCO BELAGA este disponibilă în culorile roşu, negru şi albastru.

Articole asemanatoare
Prada
Prada va lansa o colecție de genți din deșeuri marine
genti de dama
Ce genți de damă sunt în tendințe primăvara-vara 2018
Haina il face pe om, dar si accesoriile au o contributie mare!
Importanta bijuteriilor pretioase in construirea unei tinute perfecte

Comenteaza acest articol

Genţi, curele şi clutch-uri sofisticate de la Ecco

by   1 min
0