Tabu
Image default
PEOPLESlider

George Buhnici, declaraţii halucinante: „Mai daţi pe la sală, fetelor! Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”

George Buhnici, în vârstă de 41 de ani, a stârnit un nou val de reacţii pe reţelele sociale cu cele mai recente declaraţii.

Într-un interviu recent, Buhnici a făcut declaraţii halucinante de la festivalul Neversea. Părerile sale tranşante despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie „cu celulită şi vergeturi” au stârnit un val de reacţii în mediul online.

Susţinător al sportului, Buhnici a afirmat că „mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici”.

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a precizat Buhnici.

Mai mult decât atât, jurnalistul a continuat să uimească publicul, afirmând că “şanşa vieţii mele e o soţie care arată ca o minoră”. „Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

ARTICOLE SIMILARE

Cardi B se alătură distribuției din Fast & Furious 9

Andreea Damian

Lansare atipică pentru Wonder Woman 1984

Andreea Damian

Îngrijirea pielii | Beneficiile capsulelor cu antioxidanți se văd după plajă

Andreea Damian

TREND ALERT: în vara lui 2018 se poartă pălăriile supradimensionate din paie

realitatea

Solistul Tudor Turcu îi face botezul fiicei sale mici în acest weekend

Tabu Tabu

Raport: Carnea pe care o vom consuma peste 20 de ani nu va proveni de la animale

Andreea Damian

Scrie un comentariu