Tabu
PEOPLE

George Burcea, gest neașteptat pentru fiicele lui și ale Andreei Bălan

george burcea si andreea balan

În plină pandemie cu coronavirus dar și despărțire de soția sa, actorul și scriitorul George Burcea nu își uită fiicele și le vizitează ori de câte ori are ocazia. Deși Andreea Bălan îl critică și se plânge că fetițele suferă, încă soțul ei nu își neglijează obligațiile de părinte și se vede cu Clara și Ella, deși asta nu prea îi surâde soției sale.
Deși Andreea Bălan se plânge în vlogurile ei că nu se descurcă și spune că fiicelor ei le este greu fără George Burcea, iată că acesta își respectă îndatoririle de tată. Zilele trecute actorul și scriitorul a fost acasă la soția și fetele lui și s-a jucat cu micuțele.

george burcea si fetele lui
george burcea si fetele lui

Deși fosta lui soție este drastică și nu prea îl lasă să publice imagini sau fotografii cu Ella și Clara, iată că George a făcut acest lucru. S-a dus la micuțele lui încărcat cu surprize și cadouri și s-a jucat cu ele că în vremurile bune. A apucat să posteze pe istatsory imagini și filmulețe cu fetițele lui și toată lumea a observat că acestea sunt recente, mai ales că s-a tuns la chelie. Iubirea pentru fiicele lui a rămas chiar dacă fosta lui soție îl critică neîncetat.

george burcea
george burcea

„Un copil lipsit de mângâieri, aprecieri, blândețe și iubire, va deveni un adult flămând, cu un gol constant în suflet, rătăcit prin viață, care va căuta mereu ceea ce nu a avut când era mic, va avea repere eronate, va fugi din anumite situații dificile, va lua decizii nepotrivite vieții sale, va sabota și va proiecta pe orice partener neajunsurile lui sufletești”, a scris Andreea pe rețelele de socializare deși cei doi au hotărât să nu se mai critice și să se împungă pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, George Burcea continuă să fie un tată dedicat, să-și viziteze fetițele și să le ofere toată dragostea lui.

ARTICOLE SIMILARE

Angelina Jolie dă cărțile pe față! Iată adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Brad Pitt

Andreea Damian

Cum a sărbătorit Laura Cosoi cinci ani de la nuntă

Tabu Tabu

Elena Băsescu, aniversare specială în familie

Tabu Tabu

Ce îndemanatic e Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu

Tabu Tabu

Julia Roberts a luat o decizie radicală privind cariera sa

Andreea Damian

Britney Spears va avea prima expoziție de artă – Sometimes You Just Gotta Play!!!!!!

realitatea

Scrie un comentariu