Tabu
Image default
PEOPLE Slider

George Burcea, gest surprinzător după ce Viviana Sposub a anunțat despărțirea

George Burcea și Viviana Sposub s-ar fi despărțit după numai un an de relație. Cel puțin asta au înțeles fanii, după ce au văzut că bruneta a rupt orice legătură cu actorul pe social media.

George Burcea nu a renunțat la Viviana Sposub chiar dacă frumoasa prezentatoare TV a transmis un mesaj destul de clar, după ce a șters toate pozele cu actorul de pe conturile de socializare și nici nu-l mai urmărește pe Instagram.

Burcea a postat recent o poză cu Viviana, în care prezentatoarea face reclamă la un balsam de rufe, campania fiind un proiect recent al brunetei.

Mesajul este unul foarte simpatic, iar imaginea a apărut mai întâi pe pagina de Instagram a prezentatoarei. Viviana Sposub nu a făcut nicio declarație oficială până la acest moment cu privire la statutul relației cu George Burcea.

Analizând după imaginile pe care le postează Viviana Sposub pe Instagram, ea ar da de înțeles că nu există vreun element care să-i tulbure viața. Cu toate acestea prezentatoarea a postat și un clip de la mare însoțit de o melodie de dragoste extrem de tristă.

Acesta ar putea fi încă un indiciu pe care Viviana îl oferă fanilor cu privire la faptul că relația ei cu George Burcea se află într-adevăr într-un moment de cumpănă.

ARTICOLE SIMILARE

Monica Bîrlădeanu tot mai aproape de Dumnezeu

Tabu Tabu

Reteta de toamna – Budinca de ciuperci

realitatea

Andreea Bălan are un nou iubit. Prima apariție în public FOTO

Andreea Damian

Festivalul Filmului Kazah ⎢ Ediția a VI-a

Ciocîrlan

Scriitoarea Ileana Vulpescu a murit

Andreea Damian

10 ținute Preppy ⎢ Un look retro care se reinventează

Ciocîrlan

Scrie un comentariu