Home > Agenda > George R.R. Martin pregătește o surpriză pentru fanii „Game of Thrones”

George R.R. Martin pregătește o surpriză pentru fanii „Game of Thrones”

George R.R. Martin

Autorul american George R.R. Martin a dezvăluit că pregătește un film animat după ce serialul „Game of Thrones” (Urzeala tronurilor) creat de HBO se va fi încheiat. Martin tocmai a anunțat că sfârșitul sezonului 8 al celui mai de succes serial de televiziune aduce cu sine o mega-producție.

George R.R. Martin tocmai a confirmat pentru site-ul Deadline că va colabora cu Warner Animation Group pentru realizarea unui lung metraj,  adaptat după romanul său pentru copii, „The Dragon Ice”.

Autorul de proză fantastică a scris o carte mai puțin cunoscută înainte de seria „Cântec de gheață și foc”, ecranizată de HBO. Romanul „The Dragon Ice”ne-o înfățișează pe Adara, o tânără care locuiește într-o regiune rece și pustie și care se împrietenește cu un dragon mistic.

Se pare că managerul lui Martin, Vince Gerardis, va fi producătorul executive al acestei animații. Deocamdată nu există informații cu privire la începerea creionării acestui proiect sau data lansării, dar fanii „Game of Thrones” trebuie să mai aștepte cel puțin 1 an și jumătate până vom urmări povestea Adarei și „a dragonului de gheață”.

Articole asemanatoare
sophie turner
Sophie Turner, Sansa din Game of Thrones, va deveni mămică
Game of Thrones
Emmy 2019. Game of Thrones și Fleabag au luat cele mai multe trofee
The Wheel of Time
The Wheel of Time, replica celor de la Amazon la popularul Game of Thrones
game of thrones
O actriță din Game of Thrones acuză autoritățile israeliene că i-au răpit bebelușul

Comenteaza acest articol

George R.R. Martin pregătește o surpriză pentru fanii „Game of Thrones”

by Andreea Damian   1 min
0