Tabu
Image default
CULTURESlider

George R.R. Martin pregătește o surpriză pentru fanii „Game of Thrones”

Autorul american George R.R. Martin a dezvăluit că pregătește un film animat după ce serialul „Game of Thrones” (Urzeala tronurilor) creat de HBO se va fi încheiat. Martin tocmai a anunțat că sfârșitul sezonului 8 al celui mai de succes serial de televiziune aduce cu sine o mega-producție.

George R.R. Martin tocmai a confirmat pentru site-ul Deadline că va colabora cu Warner Animation Group pentru realizarea unui lung metraj,  adaptat după romanul său pentru copii, „The Dragon Ice”.

Autorul de proză fantastică a scris o carte mai puțin cunoscută înainte de seria „Cântec de gheață și foc”, ecranizată de HBO. Romanul „The Dragon Ice”ne-o înfățișează pe Adara, o tânără care locuiește într-o regiune rece și pustie și care se împrietenește cu un dragon mistic.

Se pare că managerul lui Martin, Vince Gerardis, va fi producătorul executive al acestei animații. Deocamdată nu există informații cu privire la începerea creionării acestui proiect sau data lansării, dar fanii „Game of Thrones” trebuie să mai aștepte cel puțin 1 an și jumătate până vom urmări povestea Adarei și „a dragonului de gheață”.

ARTICOLE SIMILARE

Justin Timberlake și Jessica Biel, puși la zid pentru o fotografie cu fiul lor

Andreea Damian

Gabriela Cristea se retrage din televiziune? Ce afacere vrea să îşi deschidă

Andreea Damian

De la Juliette Gréco la Steve Jobs, ascensiunea puloverului pe gât

Andreea Damian

Weekend la MNAC | De la albastru la roz. Pablo Picasso

Ciocîrlan

Cum arată casa lui Dani Oțil din Corbeanca (FOTO)

Andreea Damian

Stiai care este istoria sarutului?

realitatea

Scrie un comentariu