Home > Agenda > stiri > George Michael a fost eliberat din închisoare

George Michael a fost eliberat din închisoare

George Michael a fost eliberat din închisoare și vrea să înceapă o viață nouă. Cel puțin așa zice deocamdată. Artistul și-a ispășit pedeapsa de 28 de zile de închisoare primită pentru că a condus sub influența drogurilor și a intrat cu mașina într-o clădire. Primele zile în închisoare au fost oribile pentru interpret, acesta petrecându-și timpul plângând și stând singur.

Acum că este din nou liber, George spune că vrea o viață cu totul altfel. Artistul a făcut aceste declarații în timpul unui discurs spontan pe care l-a ținut chiar în fața casei sale unde erau prezenți zeci de fotografi: "Am nevoie să stau afară. Am nevoie să fiu afară! Așa că dacă vreți să-mi faceți poze, v-aș fi recunoscător. E fantastic! Ce zi frumoasă! Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut. Experineța asta a fost o sursă de insipirație pentru mine. Am venit singur în fața voastră pentru că vreau să o iau de la capăt. Åžtiți ce vreau să spun, nu?".

Cam astea au fost primele vorbe ale vedetei la câteva ore după eliberarea din închisoare. Îi urăm bun venit printre noi și sperăm să fie mai cuminte pe viitor.


Comenteaza acest articol

George Michael a fost eliberat din închisoare

by realitatea   1 min
0