Home > Agenda > stiri > George Michael, la un pas de a ajunge în închisoare

George Michael, la un pas de a ajunge în închisoare

George Michael are șanse serioase să îi calce pe urme minunatei Lindsay Lohan, adică să ajungă la închisoare. De fapt, el pare să se străduiască destul de tare să ajungă după gratii și nu putem decât să ne întrebăm de ce. George a fost, din nou!!!!, prins de polițiști conducând sub infulența drogurilor și alcoolului la doar o lună după ce a intrat cu mașina într-un magazin foto.

Este pentru a șaptea oară când artistul este prins conducând în afara legii, ceea ce înseamnă că justiția britanică este destul de indulgentă. De data aceasta, autoritățile au declarat că George este pasibil de închisoare. "Credem că domnul George Michael are, din cauza antecedentelor, șanse foarte mari de a petrece trei luni în spatele gratiilor.", a declarat unul dintre polițiștii care anchetază cazul. Acest ultim incident a avut loc în apropierea locuinței artistului din Londra. Procesul se va judeca pe 24 august.

Articole asemanatoare
Noua melodie a lui George Michael s-a lansat înaintea filmului Last Christmas
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Celebritati nascute pe 25 iunie!
Istoria coafurilor

Comenteaza acest articol

George Michael, la un pas de a ajunge în închisoare

by realitatea   1 min
0