Home > Agenda > stiri > Gerard Butler a gustat din bunatatile romanesti. Ce credeti ca i-a placut?

Gerard Butler a gustat din bunatatile romanesti. Ce credeti ca i-a placut?


Celebrul actor scotian este indragostit lulea de Madalina Ghenea, din moment ce a venit pana in Romania, sa-i viziteze tara natala. Iubita i-a pregatit un sejur de vis si au inceput cu Transfagarasanul. Gerard Butler vrea sa se bucure in tihna de revederea cu Madalina. Se crede ca vizita lui are legatura si cu nunta lui Alin Ghenea, fratele Madalinei, unde cei doi amorezi ar urma sa participe.
Gerard Butler a cerut discretie maxima tuturor celor din jurul sau si evita orice intalnire cu jurnalistii. Actorul chiar ar fi amenintat ca daca presa afla ce va face in tara noastra va pleca imediat. Se speculeaza ca i-ar fi reprosat inclusiv Madalinei ca i se acorda prea mare atentie.

Pentru a intari aceste informatii, Butler a pus la cale o mica farsa ieri dimineata, cu intentia de a-i pacali pe curiosii stransi langa hotelul in care este cazat. Soferul masinii care i-a transportat a iesit pe o scara secundara a hotelului, pentru a atrage toti jurnalistii, iar bodyguarzii i-au avertizat pe reprezentantii presei sa nu-l hartuiasca pe Butler. In acest timp insa, Gerard a iesit pe o alta usa, insotit de Madalina si de patronul hotelului si au plecat cu o alta masina, pe Transfagarasan.

Duminica seara, Butler si Ghenea au descoperit si reversul medaliei, cand au luat o lectie umilitoare. Au vrut sa ia masa intr-o cabana cu meniu traditional, din zona Fagarasului, dar chelnerii nu i-au recunoscut si i-au pus sa astepte zeci de minute, motivand ca au de servit un grup mare de turisti.

Imediat dupa, cuplul vanat non stop de paparazzi a mers sa vada si monumentele naturii cu care Romania se lauda. Mai exact Madalina si-a dus iubitul la Sfinx si la Babele, iar vedeta de la Hollywwod a marturisit ca i-a placut foarte mult tot ce a vazut.

Ajunsi in varful muntelui Gerard si Madalina s-au comportat ca doi turisti cuceriti de spectacolul naturii. Ei s-au oprit apoi sa ia masa si au optat pentru produse traditionale. Mai exact, actorul a cerut neaparat sa guste vestitii mici romanesti, informeaza Stirile ProTV.

Articole asemanatoare
mădălina-ghenea
Cum a fost răsfățată Mădălina Ghenea de ziua de naștere
Mădălina-Ghenea
Mărturisirea neașteptată a Mădălinei Ghenea despre bărbați și căsătorie
Ce motive are Mădălina Ghenea să fie mai fermecătoarea ca niciodată
Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, apariție sexy și controversată după despărțirea de iubitul miliardar

Comenteaza acest articol

Gerard Butler a gustat din bunatatile romanesti. Ce credeti ca i-a placut?

by   1 min
0