Home > Agenda > stiri > GERARD BUTLER a parasit-o pe MADALINA GHENEA – iata de ce: FOTO!

GERARD BUTLER a parasit-o pe MADALINA GHENEA – iata de ce: FOTO!


Cuplul Mădălina Ghenea – Gerard Butler e istorie si din ce în ce mai mulţi apropiaţi ai celor doi încep să dezvăluie adevărul despre cele întâmplate între ei. Astfel, noaptea petrecută în club de româncă alături de fostul ei iubit, fotbalistul Marco Borriello, în luna martie, ar fi într-adevăr motivul despărţirii, iar fotografia cu cei doi, care a făcut înconjurul Internetului, i-ar fi provocat o adevărată criză de nervi actorului. Chiar dacă pe moment toată lumea a crezut că cei doi se vor despărţi imediat, Mădălina şi Gerard au continuat să se afişeze împreună, dând senzaţia că vor putea trece peste acest amănunt.
La doar două luni de atunci însă, vestea despărţirii lor este confirmată, iar motivul pare destul de clar.
Gerard Butler (43 de ani) și Mădălina Ghenea (25 de ani) au fost împreună timp de 10 luni. Cei doi s-au logodit în mare secret. La scurt timp după fericitul eveniment, Gerard Butler declara într-un interviu: “Relaţia noastră merge bine. Sunt mai fericit şi mai calm, aşa cum nu am mai fost de foarte multă vreme. În această perioadă sunt foarte zen, iar acest fapt te ajută să trăieşti mai uşor”. Din păcate însă soarta se pare că a avut alte planuri cu cei doi şi au decis să meargă pe drumuri diferite.

Mai mult: ASTA E FOTOGRAFIA CARE L-A ÎNFURIAT PE GERARD BUTLER! Din cauza acestei poze, s-a despărţit de MĂDĂLINA GHENEA – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

GERARD BUTLER a parasit-o pe MADALINA GHENEA – iata de ce: FOTO!

by   1 min
0