Tabu
Image default
lifestyle

Un “gentleman”: GERARD BUTLER despre PRIMA PARTIDĂ DE SEX cu MĂDĂLINA GHENEA!


Într-un interviu acordat lui Howard Stern, Gerard Butler a povestit cum a întâlnit-o pe Mădălina la lansarea unei galerii de artă. După ce au petrecut o noapte împreună în apartamentul actorului, Mădălina probându-i câteva dintre pălăriile din colecție, scoțianul i-a spus că vrea să o mai vadă și că, într-o zi o va vizita la Milano, unde locuiește modelul român. Și se pare că s-a ținut de cuvânt.

”Vorbea la telefon cu sora ei, am sunat-o și i-am spus că sunt în Milano și a luat-o razna”, povestește Gerard Butler moderatorului, căruia îi spusese că primadată a vâzut-o la lansarea unei galerii, stând de vorbă cu un amic.

”Cum de prietenul tău ”nu i-o trăgea”?”, l-a întrebat Howard Stern pe Butler, fără ca actorul să pară deranjat de faptul că în acești termeni vorbea despre iubita lui.

”El are iubită”, a răspuns Gerard.

”Și te-ai urcat în avion, ai ajuns la Milano și când a văzut că ai făcut atâta efort pentru ea, atunci i-ai tras-o, nu?”, a întrebat realizatorul.

Răspunsul scoțianului nu s-a lăsat așteptat. A râs cu gura până la urechi și i-a spus lui Stern: ”Da”, după care a adăugat că au mai existat câteva întâlniri în timpul festivalului de film de la Cannes.

”Am mers la Cannes împreună, după care am mers într-o vacanță în Scoția, am stat numai în pat, în cameră, cazați la castel”, a adăugat Gerard.

”Te vei însura cu ea?”, a mai fost întrebat starul.

”Nu”, a spus el. ”Totuși, vorbim despre mine”, a completat el.

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine se află pe platoul de filmare

realitatea

TULLAMORE D.E.W., WHISKEY IRLANDEZ DE EXCEPTIE

Jennifer Aniston, vedeta cu care cele mai multe dintre femei şi-ar dori să semene

realitatea

Ghici cine a ieșit în oraș

realitatea

Personalitati Gay – Gianni Versace

realitatea

ANDREEA ANTONESCU, dupa ce a nascut, mai sexy ca in Playboy! FOTO

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu