Home > Fără categorie > Gerard Depardieu a făcut pipi pe mocheta unui avion, întârziind decolarea acestuia cu 2 ore

Gerard Depardieu a făcut pipi pe mocheta unui avion, întârziind decolarea acestuia cu 2 ore

Gerard Depardieu a cam comis-o zilele trecute. Aflat la bordul unui avion care urma să îl ducă de la Paris la Dublin, actorul a fost protagonistul unui incident destul de inedit şi amuzant, dar care nu îi prea face cinste.

Ce s-a întâmplat? Aeronava a avut o mică întârziere la decolare, iar pe Depardieu l-a apucat nevoia urgentă de a face pipi. Din nefericire pentru el, toaletele din avion nu pot fi folosite decât după decolare, iar însoţitoarele de zbor i-au explicat treaba asta şi francezului. Dar el nu se mai putea ţine şi a făcut într-o sticlă goală undeva în partea din spate a avionului, dar nu a nimirit sticla în proporţie de 100% şi “vărsat” din greşeală căteva picături pe mocheta din avion. Rezultatul a fost că avionul a trebuit să se întoarcă la terminal pentru a fi curăţat, ceea ce i-a amânat decolarea cu încă două ore.

Edouard Baer, care îl însoţea pe Depardieu, a declarat că acesta din urmă a făcut pipi într-un mod extrem de discret, dar versiunea lui nu se potriveşte cu cea a altei pasagere că le-a spus jurnaliştilor că Gerard devenise isteric şi nu a avut să aştepte 15 minute pănă când avionul ar fi ajuns în aer.


Comenteaza acest articol

Gerard Depardieu a făcut pipi pe mocheta unui avion, întârziind decolarea acestuia cu 2 ore

by realitatea   1 min
0