Home > Lifestyle > Gestul fără precedent pe care regina Elisabeta l-a făcut pentru mama lui Meghan

Gestul fără precedent pe care regina Elisabeta l-a făcut pentru mama lui Meghan

regina elisabeta

Regina Elisabeta a II-a a invitat-o pe mama lui Meghan Markle, să petreacă Crăciunul în sânul familiei regale în semn de respect pentru ducesa de Sussex. Suverana Marii Britanii a rămas, se pare, atât de impresionată de Doria Ragland (62 de ani), încât a fost dispusă să încalce o tradiție regală.

Dacă soacra prințului Harry va accepta invitația, ea i se va alătura reginei și celorlalți membri ai familiei regale britanice la una dintre reşedinţele ei oficiale, din Sandrigham. Gestul reginei este fără precedent, pentru că acesta este un privilegiu rezervat în mod obişnuit doar membrilor familiei regale.

De exemplu, familia lui Kate Middleton nu s-a bucurat niciodată de acest privilegiu, notează presa din Marea Britanie. Carol și Michael Middleton nu au fost niciodată găzduiți la conacul din Norfolk, deşi au participat alături de Regina Elisabeta a II-a la slujba de Crăciun.

O posibilă explicaţie este faptul că graviduța Meghan, spre deosebire de cumnata sa Kate, nu are alţi membri ai familiei în Marea Britanie. Mama ei de meserie asistent social a fost şi singura care a participat la nunta ei cu Prinţul Harry, din luna mai la Castelul Windsor. Se pare că din acelaşi motiv, Regina Elisabeta a făcut o excepţie şi la Crăciunul din 2017. Deşi atunci Meghan Markle şi prințul Harry erau doar logodiţi, suverana a acceptat să o primească pe fosta actriţă în sânul familiei.

Articole asemanatoare
meghan markle
Prințul Harry i-a fost necredincios lui Meghan Markle?
Meghan Markle
Meghan Markle, jignită de Trump. Ducesa refuză să participe la vizita oficială a acestuia la Londra
Serena Williams
Serena Williams, vizită secretă la bebelușul regal, înainte de turneul Roland Garros
Kate Middleton
Ducesele, la cuțite din nou! Vizita lui Kate Middleton la bebelușul regal s-a încheiat în lacrimi

Comenteaza acest articol

Gestul fără precedent pe care regina Elisabeta l-a făcut pentru mama lui Meghan

by Andreea Damian   1 min
0