Home > Slider > Gestul impresionant făcut de Jon Bon Jovi pentru bugetarii americani

Gestul impresionant făcut de Jon Bon Jovi pentru bugetarii americani

jon bon jovi

Sute de mii de angajaţi din sectorul public american au fost trimiși în concediu fără plată până în ianuarie. Iar Jon Bon Jovi este o altă celebritate care vine în ajutorul lor.

Solistul trupei rock Bon Jovi i-a invitat pe angajaţii afectaţi la o prânz gratuit în restaurantul pe care acesta l-a deschis împreună cu soția sa, Dorothea, în New Jersey. Restaurantul „Soul Kitchen”, deținut de Fundația Jon Bon Jovi Soul, este un fel de cantină unde clienții sunt încurajați să plătească atât cât își permit. Ba chiar pot face voluntariat pentru a-și plăti consumația.

„În conformitate cu misiunea noastră, angajații din sistemul federal sunt încurajați să ni se alăture pentru o masă delicioasă și să învețe despre sprijinul și resursele disponibile în comunitatea noastră”, a scris Jon Bon Jovi, sâmbătă, pe Facebook. La această inițiativă s-a alăturat și guvernatorul statului New Jersey, Phil Murphy.

Au trecut 31 de zile de când administraţia americană a fost blocată parțial, ca urmare, 800.000 de angajaţi din administraţia americană nu şi-au primit lefurile. Astfel că mulți dintre ei s-au îndreptat spre băncile de alimente pentru a căuta hrană. De asemenea, zeci de restaurante din întreaga țară le-au promis mese gratuite.

Specialiștii vorbesc despre un record negativ, deoarece blocajul parţial al Administraţiei americane, din cauza disputei între Congres şi preşedintele Donald Trump, a intrat în istorie. Este cel mai lung „shutdown” din istoria Statelor Unite, iar acest lucru afectează economia Statelor Unite, scrie agenția de presă Reuters.

Articole asemanatoare
jon bon jovi
Acum și Jon Bon Jovi spune lucruri răutăcioase despre Kim Kardashian
Sărbătoritul zilei
Sărbătoritul zilei

Comenteaza acest articol

Gestul impresionant făcut de Jon Bon Jovi pentru bugetarii americani

by Andreea Damian   1 min
0