Tabu
PEOPLESlider

Gestul neașteptat făcut de Irina Shayk după ce Lady Gaga și Bradley Cooper au cântat împreună

Toată lumea a vorbit despre chimia de necontestat care a existat între Lady Gaga și Bradley Cooper pe scena Oscarurilor. Cei doi au urcat pe scena galei pentru a interpreta cântecul Shallow, de pe coloana sonoră a filmului A Star is Born, fără a fi prezentați.

Interpreta de 33 de ani s-a aşezat la pian, în timp ce actorul a stat pe un scaun lângă aceasta. Peste câteva minute acesta s-a aşezat alături de Gaga la pian. Momentul intim de pe scenă a alimentat zvonurile potrivit cărora Lady Gaga și Bradley Cooper ar forma un cuplu și în afara marelui ecran. Și Jennifer Esposito, fosta soție a lui Cooper, și-a exprimat părerea despre o posibilă relație amoroasă dar fără să o confirme.

Cea mai deranjată de comportamentul „porumbeilor” a fost Irina Shayk, cea care de circa 4 ani îi era iubită și care i-a dăruit o fetiță. Potrivit cotidianului britanic The Sun, între Lady Gaga și fosta iubită a fotbalistului Cristiano Ronaldo ar fi izbucnit un scandal imediat după ceremonia de decernare a premiilor Oscar. La gală, cele două doamne s-au felicitat și s-au îmbrățișat, dar apoi s-au certat, iar Irina a șters-o pe cântăreață de pe rețelele de socializare. Gesturile tandre dintre Cooper și Gaga au impresionat milioane de oameni, dar nu și pe fotomodelul rus Irina Shayk.

„Irina nu e geloasă pe ea (Lady Gaga), însă e pur și simplu sătulă să tot vadă că se scrie despre apropierea nefirească dintre iubitul ei și partenera de scenă. E obișnuită cu zvonurile care susțin că partenerul o înșală, doar a fost cuplată cu Cristiano Ronaldo, dar acum vrea să pună capăt acestor zvonuri. Ea e încântată de succesul de la Oscar, dar chimia dintre Gaga și Bradley nu e o veste bună pentru ea. Bradley are mai multe în comun cu Lady Gaga decât cu ea, din acest motiv a și funcționat acest film și a avut succes”, spune o sursă apropiată de Irina Shayk pentru The Sun.

ARTICOLE SIMILARE

Anna Lesko și-a împărtășit rețeta secretă de cozonac

Andreea Damian

Fotografie Sorin Onisor- Marea Neagra

realitatea

Rapperul T. I. își duce anual fiica la ginecolog pentru a fi sigur că mai e virgină

Andreea Damian

Tudor Chirilă, acuzat că a râs de săraci. Comentariul care a împărțit internauții în două tabere

Andreea Damian

Cum a reacționat Andra după ce a fost criticată de fani că o ajunge pe Gabriela Cristea la kilograme

Andreea Damian

4 coafuri ideale pentru vreme ploioasă

Andreea Damian

Scrie un comentariu