Home > Slider > Gestul neașteptat făcut de Irina Shayk după ce Lady Gaga și Bradley Cooper au cântat împreună

Gestul neașteptat făcut de Irina Shayk după ce Lady Gaga și Bradley Cooper au cântat împreună

Lady Gaga

Toată lumea a vorbit despre chimia de necontestat care a existat între Lady Gaga și Bradley Cooper pe scena Oscarurilor. Cei doi au urcat pe scena galei pentru a interpreta cântecul Shallow, de pe coloana sonoră a filmului A Star is Born, fără a fi prezentați.

Interpreta de 33 de ani s-a aşezat la pian, în timp ce actorul a stat pe un scaun lângă aceasta. Peste câteva minute acesta s-a aşezat alături de Gaga la pian. Momentul intim de pe scenă a alimentat zvonurile potrivit cărora Lady Gaga și Bradley Cooper ar forma un cuplu și în afara marelui ecran. Și Jennifer Esposito, fosta soție a lui Cooper, și-a exprimat părerea despre o posibilă relație amoroasă dar fără să o confirme.

Cea mai deranjată de comportamentul „porumbeilor” a fost Irina Shayk, cea care de circa 4 ani îi era iubită și care i-a dăruit o fetiță. Potrivit cotidianului britanic The Sun, între Lady Gaga și fosta iubită a fotbalistului Cristiano Ronaldo ar fi izbucnit un scandal imediat după ceremonia de decernare a premiilor Oscar. La gală, cele două doamne s-au felicitat și s-au îmbrățișat, dar apoi s-au certat, iar Irina a șters-o pe cântăreață de pe rețelele de socializare. Gesturile tandre dintre Cooper și Gaga au impresionat milioane de oameni, dar nu și pe fotomodelul rus Irina Shayk.

„Irina nu e geloasă pe ea (Lady Gaga), însă e pur și simplu sătulă să tot vadă că se scrie despre apropierea nefirească dintre iubitul ei și partenera de scenă. E obișnuită cu zvonurile care susțin că partenerul o înșală, doar a fost cuplată cu Cristiano Ronaldo, dar acum vrea să pună capăt acestor zvonuri. Ea e încântată de succesul de la Oscar, dar chimia dintre Gaga și Bradley nu e o veste bună pentru ea. Bradley are mai multe în comun cu Lady Gaga decât cu ea, din acest motiv a și funcționat acest film și a avut succes”, spune o sursă apropiată de Irina Shayk pentru The Sun.

Articole asemanatoare
Lady Gaga
Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotul fondatorului casei Gucci
Lady gaga
Rochia purtată de Lady Gaga la Globurile de Aur, scoasă la licitație. Casa Valentino: „A fost furată”
Lady Gaga
Lady Gaga a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan
lady gaga
Lady Gaga și Bradley Cooper, împreună!

Comenteaza acest articol

Gestul neașteptat făcut de Irina Shayk după ce Lady Gaga și Bradley Cooper au cântat împreună

by Andreea Damian   1 min
0