Tabu
PEOPLESlider

Gestul nesăbuit al reginei, la numai o zi după accidentul provocat de soțul ei

Regina Marii Britanii a făcut un gest care a stârnit critici negative din partea supușilor ei. La numai o zi după accidentul procovat de soțul ei, Prințul Philip, suverana de 92 de ani a fost surprinsă la volan fără centură. Chiar dacă se afla pe domeniul de la Sandringham, regina conducea pe un drum public. Culmea, la nici 2 km de locul accidentului.

Aceasta se afla singură în mașina marca Range Rover și nu purta centura. Suverana a învățat să șofeze în 1945, chiar înainte de a fi încoronată regină. Regina Elisabeta a II-a nu are nevoie de un permis de conducere pentru a șofa și nu este obligată să respecte anumite limite de viteză. Nici măcar nu poate fi obligată să poarte o centură de siguranță, pentru că „nu poate fi trasă la răspundere pe cale civilă și penală”.

Și prințul Philip a fost văzut, sâmbătă, din nou la volan, fără să poarte centura. Despre gestul său necugetat ar fi aflat și poliția care a reacționat. „Suntem conștienți de situație. Poliția i-a oferit un sfat șoferului, acesta fiind un răspuns standard în asemenea situații”.

Prințul Philip s-a răsturnat joia trecută (17 ianuarie) cu mașina în urma unei ciocniri cu un automobil Kia, în timp ce ieșea de pe un drum secundar, pe unul principal. În urma accidentului au fost rănite două femei. În automobilul Kia se mai afla și un bebeluș, care a scăpat, din fericire, nevătămat.  Ducele de Edinburgh, în vârstă de 97 de ani, a fost dus de urgență la spital, la fel și celelalte victime. Din fericire, soţul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a aflat într-o mașină despre care se crede ar fi fost blindată, de aceea acesta a putut ieși pe picioarele lui din ea. Poliția din Norfolk a deschis o anchetă și i-ar putea cere prințului să încuie permisul de conducere într-un sertar pentru totdeauna.

ARTICOLE SIMILARE

Mici bucurii cu Cipi Stevia Zero Calorii!

realitatea

Cum arată pielea Oanei Radu după ce a slăbit 115 kilograme. Ce ascunde artista sub haine

Andreea Damian

Cum arată acum terasa casei Danei Rogoz după ce a reușit să o termine de amenajat

Tabu Tabu

Mara Georgescu, o puștoaică de 16 ani a cucerit lumea cu piesele ei și acum a lansat “Uită-mă”

Tabu Tabu

Ce spune Anca Serea despre compromisuri

Tabu Tabu

Cinci tipuri de burtică și sfaturi ca să scapi de ea rapid

Andreea Damian

Scrie un comentariu