Home > Slider > Gestul nesăbuit al reginei, la numai o zi după accidentul provocat de soțul ei

Gestul nesăbuit al reginei, la numai o zi după accidentul provocat de soțul ei

Regina Elisabeta

Regina Marii Britanii a făcut un gest care a stârnit critici negative din partea supușilor ei. La numai o zi după accidentul procovat de soțul ei, Prințul Philip, suverana de 92 de ani a fost surprinsă la volan fără centură. Chiar dacă se afla pe domeniul de la Sandringham, regina conducea pe un drum public. Culmea, la nici 2 km de locul accidentului.

Aceasta se afla singură în mașina marca Range Rover și nu purta centura. Suverana a învățat să șofeze în 1945, chiar înainte de a fi încoronată regină. Regina Elisabeta a II-a nu are nevoie de un permis de conducere pentru a șofa și nu este obligată să respecte anumite limite de viteză. Nici măcar nu poate fi obligată să poarte o centură de siguranță, pentru că „nu poate fi trasă la răspundere pe cale civilă și penală”.

Și prințul Philip a fost văzut, sâmbătă, din nou la volan, fără să poarte centura. Despre gestul său necugetat ar fi aflat și poliția care a reacționat. „Suntem conștienți de situație. Poliția i-a oferit un sfat șoferului, acesta fiind un răspuns standard în asemenea situații”.

Prințul Philip s-a răsturnat joia trecută (17 ianuarie) cu mașina în urma unei ciocniri cu un automobil Kia, în timp ce ieșea de pe un drum secundar, pe unul principal. În urma accidentului au fost rănite două femei. În automobilul Kia se mai afla și un bebeluș, care a scăpat, din fericire, nevătămat.  Ducele de Edinburgh, în vârstă de 97 de ani, a fost dus de urgență la spital, la fel și celelalte victime. Din fericire, soţul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a aflat într-o mașină despre care se crede ar fi fost blindată, de aceea acesta a putut ieși pe picioarele lui din ea. Poliția din Norfolk a deschis o anchetă și i-ar putea cere prințului să încuie permisul de conducere într-un sertar pentru totdeauna.

Articole asemanatoare
prințul william
Prințul William, declarație neașteptată despre noua situație a fratelui său, Harry
Prințul Harry și Meghan Markle au fost eliminați din familia regală de la Muzeul Tussauds Londra
Regina
Regina Marii Britanii se machiază singură, cu excepția unei singure ocazii
Odată cu apariția seriei trei din The Crown, toată lumea și-a amintit de pălăria roz cu flori a Reginei

Comenteaza acest articol

Gestul nesăbuit al reginei, la numai o zi după accidentul provocat de soțul ei

by Andreea Damian   1 min
0