Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Gestul prețios făcut de Adelina Pestrițu cu banii câștigați dintr-un proces

După ce zilele trecute a sărbătorit împreună cu soțul ei trei ani de când sunt împreună, fermecătoarea Adelina Pestrițu a mai primit o veste bună și anume că a câștigat un proces de unde va trebui să primească 19.000 RON. Bani pe care vredeta a decis să îi doneze pentru un scop nobil.

În urmă cu trei ani, în 2017, Adelina Pestrițu (33 de ani) l-a dat în judecată pe nepotul lui Gigi Becali, Lucian, după ce bărbatul a lansat public acuzații grave la adresa ei, acuzând-o, în 2016, într-un mesaj pe Facebook, că a făcut sex pe bani. Acum a câștigat procesul și a publicat un mesaj în care a povestit ce a făcut cu banii.

“Dumnezeu lucrează prin oameni. Nu este prima dată când cred sau spun asta. De ce? Vreau să vă povestesc. În urmă unui proces pe care l-am câștigat, instanța a decis că trebuie să mi se plătească daune în valoare de 19.000 RON, iar astăzi am intrat în posesia acestei sume. Pentru mine nu este important să mai vorbesc despre subiectul acestui proces și nici despre persoană care a fost obligată în instanța să-mi plătească această suma.

Motivul acestei postări este bucuria că banii se transformă într-o donație pe care deja am făcut-o (în urmă cu 5 min) Asociației Sonia Maria, care va cumpără echipamente de protecție pentru personalul medical de la INSMC, singurul spital de copii care primește și patologii respiratorii, deschis pentru urgențe pediatrice. Scopul acestui proces nu a fost să mă îmbogățesc, că urmare, banii nu vor zăbovi la mine în cont și vor fi folosiți pentru achiziționarea acestor echipamentelor de protecție vitale pentru personalul de la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului, din București.

Iată că suferință mea s-a transformat în bucurie și deși cândva m-am întrebat de ce mi se întâmplă mie asta, astăzi mi-am dat răspunsul singură. Pentru că niște oameni să fie ajutați să muncească că să aibă grijă de copiii bolnavi care au nevoie de îngrijire în acest spital. Multă sănătate și iubire tuturor!”, a povestit Adelina Pestritu pe profilul ei de socialziare.

ARTICOLE SIMILARE

Chicago și-a ales primarul: e femeie, e de culoare și e lesbiană

Andreea Damian

Povestea primei femei magician-balerină din România: „Am descoperit magia în Coreea de Sud”

Oana

Ce este un pulsoximetru și cum îți poate spune dacă ai Covid-19?

Andreea Damian

Filme despre sport pe care le poți viziona din tribuna propriei locuințe

Andreea Damian

Scarlett Johansson, cel mai bine plătită actriță de la Hollywood

Andreea Damian

De la Gucci la Beyonce – cum a fost cucerită moda de costumul roz

realitatea

Scrie un comentariu