Tabu
LIFESTYLE

Gestul uimitor al soferului sinucigas

foto sinucigasO prietenă a lui George Dumitru, tânărul de 28 de ani care a provocat tragedia  de sâmbătă seara, de pe DN 1, a povestit, pentru România TV, că a vorbit cu  acesta la telefon cu puțin timp înainte de producerea accidentului, anunță  www.evz.ro.

George Dumitru a postat, sâmbătă, un mesaj pe Facebook în care își cerea  iertare pentru decizia de a-și curma viața, iar câteva ore mai târziu a intrat,  pe DN 1, pe contrasens și a izbit frontal un autoturism care circula  regulamentar, pe sensul dinspre Brașov. “Aveţi grijă de voi prieteni, amici,  cunoştinţe! Eu plec într-o lume mai bună şi aveţi grijă pe cine iubiţi să nu  păţiţi la fel ca mine! Vă iubesc pe toţi! Iartă-ma, Doamne, pentru ceea ce fac,  dar aşa nu mai rezist să trăiesc”, este mesajul postat de bărbat pe contul său  de Facebook, mesaj care însoţeşte trei fotografii ce reprezintă un colaj de  imagini în care apare alături de o tânără.

După postarea de pe rețeaua de socializare,  mai mulți cunoscuți au încercat să-l contacteze telefonic, relatează România TV,  însă acesta i-a răspuns doar unei prietene. Potrivit mărturiei fetei, șoferul  sinucigaș i-a răspuns la apel, dar nu a vorbit cu ea, ci a lăsat telefonul  deschis, iar ea a auzit zgomotul produs de impactul dintre cele două  autoturisme.

Fata a povestit că discuția telefonică a avut loc cu doar câteva secunde  înainte de accident, ea auzind zgomotul impactului dintre cele două  autoturisme.

ARTICOLE SIMILARE

Drama nestiuta a Valentinei Pelinel! “Am fost distrusa!”

O vedeta TV din Romania a nascut in secret! Este una dintre cele mai frumoase blonde de la noi!

Locuri magice in Bucuresti – episodul 5

realitatea

Minunile din viata lui Mihaita Nesu!

Cum să vă împărţiţi menajul în casă

realitatea

Tentativa de SINUCIDERE? Marcel Prodan spune de ce a batut-o pe ALEXANDRA STAN

Scrie un comentariu