Home > Lifestyle > Gestul uimitor al soferului sinucigas

Gestul uimitor al soferului sinucigas

foto sinucigasO prietenă a lui George Dumitru, tânărul de 28 de ani care a provocat tragedia  de sâmbătă seara, de pe DN 1, a povestit, pentru România TV, că a vorbit cu  acesta la telefon cu puțin timp înainte de producerea accidentului, anunță  www.evz.ro.

George Dumitru a postat, sâmbătă, un mesaj pe Facebook în care își cerea  iertare pentru decizia de a-și curma viața, iar câteva ore mai târziu a intrat,  pe DN 1, pe contrasens și a izbit frontal un autoturism care circula  regulamentar, pe sensul dinspre Brașov. “Aveţi grijă de voi prieteni, amici,  cunoştinţe! Eu plec într-o lume mai bună şi aveţi grijă pe cine iubiţi să nu  păţiţi la fel ca mine! Vă iubesc pe toţi! Iartă-ma, Doamne, pentru ceea ce fac,  dar aşa nu mai rezist să trăiesc”, este mesajul postat de bărbat pe contul său  de Facebook, mesaj care însoţeşte trei fotografii ce reprezintă un colaj de  imagini în care apare alături de o tânără.

După postarea de pe rețeaua de socializare,  mai mulți cunoscuți au încercat să-l contacteze telefonic, relatează România TV,  însă acesta i-a răspuns doar unei prietene. Potrivit mărturiei fetei, șoferul  sinucigaș i-a răspuns la apel, dar nu a vorbit cu ea, ci a lăsat telefonul  deschis, iar ea a auzit zgomotul produs de impactul dintre cele două  autoturisme.

Fata a povestit că discuția telefonică a avut loc cu doar câteva secunde  înainte de accident, ea auzind zgomotul impactului dintre cele două  autoturisme.

Articole asemanatoare
Gwyneth Paltrow a fost data în judecată pentru un accident de schi
Adevarul tragic despre moartea fratelui lui Stefan Banica Jr
Incredibil! De ce s-a prabusit elicopterul la Siutghiol!
SOC: Cel mai cinic interviu! Foto …si o mare surpriza!

Comenteaza acest articol

Gestul uimitor al soferului sinucigas

by   1 min
0